Oma programm ja mõõduvõtt on ka naistele ja lastele. Naiste võtavad mõõtu neljavõistluses ja lapsed ringijooksus. Loe võistlusest lähemalt SIIT.

Jaanus Kala Viievõistlusel on oma jõuproov ka lastele
Jaanus Kala Viievõistlus on mitmevõistlus eelkõige lihtinimestele. Seda on silmas peetud ka alade valikul. Alad on lihtsad ja jõukohased kõigile. Arvestades, et võistlustingimused on küllaltki spartalikud ja et kõigil oleks võrdsed tingimused, on keelatud kasutada naelikuid!

Võistlus toimub 04. juulil algusega kl 11:00 Antsla Gümnaasiumi staadionil. Võistlusel registreerimine kohapeal kl 09:30 kuni 10:30.

Osavõtutasud:
Meeste viievõistlus – 10 eurot
Naiste neljavõistlus – 7 eurot
Laste jooksud – tasuta

Võistlusest:
Jaanus Kala Viievõistlus on kergejõustiku mitmevõistlus meestele, mis koosneb 100 meetri jooksust, kaugushüppest, kuulitõukest (7 kg), odaviskest (800 g) ja 1500 meetri jooksust. Punktid arvestatakse meeste 10-võistluse punktitabeli alusel.
Ka naistel on võimalus ennast proovile panna. Naistel on kavas neljavõistlus, kus aladeks on 60 m jooks, kaugushüpe, kuulitõuge (4 kg) ja 600 m jooks. Punkte arvestatakse TV 10 olümpiastarti tütarlaste punktitabeli alusel.

Alates 2004.aastast on kõigil atleetidel ühesugused särgid. Kõiki võistlejaid autasustatakse diplomiga ja auhinnaga vastavalt tulemustele, st mida kõvem mees/naine, seda suurem valikuvõimalus, põhiline on see, et keegi ei lahku tühjade kätega.

Nagu igal korralikul „lihtinimeste“ võistlustel, nii on ka viievõistlusel oma afterparty, kus on ka autasustamine.

2014. a Jaanus Kala Viievõistluse "raskeim" osaleja