"Tegelikult oli mul suuremaid eesmärke joosta isiklik rekord. Kuna sellest jäi puudu, proovisin kohta hoida. Rada oli mõnus, ilm ja tempo olid head. Kuna kolm nädalat tagasi maraton ebaõnnestus siis tulin siia ennast realiseerima. Ilmselt ma sel aastal rohkem maratoni ei jookse." sõnas võitja Tõnu Lillelaid.

Poolmaratonil võitis Kaur Kivistik ajaga 1:09:55, edestades vaid 15 sekundiga eelmise aasta võitjat Raivo Allat. Kolmas oli eelmise aasta maratoni võitja Ivar Ivanov ajaga (2:36:53).

"Läksin võitma, aga 10 km pealt avastasin, et kolmekesi oleme koos - eelmise aasta erinevate distantside võitjad koos. Seekord läks nii, et kõige lühema distantsi võitja võitis ja kõige pikema distantsi mees jäi kolmandaks." tõded poolmaratoni võitja Kaur Kivistik.

Miks mitte maraton?

"Maraton jääb liialt pikaks, tuleb veel trenni teha et selle distantsini jõuda."

Naistest võitis pikema distantsi Annika Vaher ajaga 3:09:27 ja poolmaratoni Lily Luik uue isikliku rekordiga 1:18:54. Annika Vaher muide on sel hooajal jooksnud juba 6 maratoni.

"Mul on järjest kolmas maraton. Jooksin Tallinnas ja 6 päeva tagasi Berliinis. Võidumõtetega seepärast ei läinud, aga kaotasin oma isiklikule vaid 20 sekundit. Olen muidugi rahul!"

Rahulolev oli ka novembris MM-normi püüdma minev Lily Luik.

„Võistlus oli väga vahva. Olen õnnelik ja rahul oma esikoha üle, eriti tore, et isiklik tuli. Tundub, et vorm hakkab üles minema. Plaanis 16. novembril läbida Torino maraton, loomulikult lähen püüdma MM-normi ja isiklikku rekordit. Üks õdedest on normi täitnud, tuleb järgi jõuda."