Kõigil on võimalik osaleda kogu maailmaga samaaegselt jooksus, mille finišijoon ei ole mitte jooksja ees vaid ajab teda taga! Esimesed 30 minutit saab jooksja edumaad, misjärel hakkab virtuaalne püüdja-auto teda taga ajama. Esialgu kiirusega 15 km/h ning seejärel kiirust aeglaselt kasvatades. Finiš asub täpselt seal, kus püüdja-auto jooksjale järgi jõuab.

Registreeruda jooksule saab 28. aprillini ning osavõtutasu on 15 € - see läheb kogu mahus Wings For Life Spinal Cord Researh fondile.

Jooks toimub 3. mail vabalt valitud trajektooril nutitelefoni kaasabil. Start kõlab kell 14

Wings For Life World Run algab üheagselt 33-s riigis üle maailma. Tegu on maailma ausaima jooksuvõistlusega. Jooksjaid ajab taga püüdja-auto – parim jooksja peab jooksma ka kõige rohkem. Esimest korda saab heategevuslikul jooksul osaleda ka seal, kus ametlikku korraldust ei ole – Wings For Life World Run äpi abil ja vabalt valitud trajektooril. Jooksja eesmärgiks on saada püüdja-auto poolt püütud võimalikult hilja. Kõik võivad ja saavad osaleda – nii harrastajad, ratastoolis sõitjad kui ka olümpiavõitjad. Eelmise aasta võitja Lemawork Ketema, püüti kinni pärast 5 tunni ja 78 kilomeetri pikkust jooksu.

Äpp on tasuta allalaetav nii iOS kui ka Android kasutajatele. Äpis on olemas:
- tasuta treeningvõimalused: püstita eesmärk ja jälgi oma edusamme
- live raadio annab jooksvalt ülevaate tulemustest üle maailma
- virtuaalne püüdja-auto
- võimalus jagada tulemusi sotsiaalmeedias

Mis on Wings For Life?

Miljonid inimesed üle maailma on pärast seljaaju vigastust sõltuvad ratastoolist – üsna tihti on tegu liiklusõnnetuse või kukkumisega. Wings For Life on mittetulunduslik seljaaju vigastuste uurimise fond, mille missiooniks on leida ravivõimalused. Wings For Life on alates 2004. aastast rahastanud teadusprojekte ja liinilisi teste üle maailma. Olgugi, et ravi pole veel leitud, on suuri samme sinnapoole juba tehtud – Wings For Life World Run jooksuga on kogutud 3 miljonit eurot, mis aitavad teadlastel nende eesmärgi suunas edasi töötada. Iga jooksusamm, mis on tehtud Wings For Life World Run jooksul ja Wings For Life World Run Selfie jooksul, on jooksusamm õiges suunas: www.wingsforlifeworldrun.com