Maijooksule oodatakse osalejaid kogu perega, sest tegevusi jätkub kõigile pereliikmetele. Laupäeva, 23. mai hommikul kell 10 avatakse Tallinna Lauluväljakul tervisemess, kus saab tutvuda Maijooksu arvukate partnerite väljapanekutega, saada asjatundlikku nõu oma ala spetsialistidelt või osta erinevaid tervise- ja sporditooteid.

Sel aastal on esmakordselt programmi lisatud ajavõtuga kepikõnni ja käimise distantsid. See tähendab, et naised saavad valida, kas läbida 7-kilomeetrine rada joostes, käies või kepikõndi tehes, kas ajavõtuga või ilma ajavõtuta.

Pere pisematele toimuvad lõbusad Draakoni lastejooksud Venno Loosaare juhtimisel. Registreerimine on kõigile lastele tasuta ja finišis saab iga väike jooksja diplomi, kommikoti ning kingituse.

Terve päev on avatud Ericssoni Meestehoid, kus on meestele mitmeid sportlikke mõõduvõtmisi ja meeleolukaid ajaveetmisvõimalusi. Sportliku päeva lõpetab suur kevadkontsert, kus sel aastal astuvad üles Curly Strings ja Karl-Erik Taukar.

SEB Maijooksule toimub registreerimine internetiaadressil www.jooks.ee. Emadepäeva soodustusega on võimalik registreeruda 10. mai õhtuni.