Jooksu-matkapäev pakub jooksuhuvilistele võimalust vahetada kogemusi, kohtuda Eesti tippjooksjatega, küsida ekspertidelt nõu ja nautida üheskoos liikumist ning veeta värskes õhus üks tore päev.

Sündmuse eesmärgiks on koguda ka vahendeid Roman Fosti ja Ilja Nikolajevi treeningettevalmistuse toetamiseks. Ka eelmisel aastal sarnases formaadis läbiviidud ürituse abil oli võimalik toetada mõlema mehe lennupiletite soetamist talvelaagrisse.

Jooksu- ja matkadistantsiks Viimsi poolsaarel on ca 30 kilomeetrit. Sellega läbitakse kõik kaunimad kohad Viimsi poolsaare rannajoont jälgides ning et matk liiga lühikeseks ei jääks, võetakse lisakilomeetreid juurde ka Meriväljalt, Piritalt ja Muugalt. Matka seltskond jagatakse kaheks kuni kolmeks grupiks, kes kõik liiguvad erinevate kiirustega. Iga grupi juures on ka üks inimene FB Jooksmise poolt gruppi vedamas ja jälgimas, et tempo liiga kiireks/aeglaseks ei muutuks.

Distants läbitakse kõnni ja jooksuga vaheldumisi - 10 minutit jooksu, 5 minutit käimist.

Päevakava:
10:30 – 11:00 Kogunemine Viimsi Spas
(riiete vahetus, matkaks valmistumine)

11:00 – 15:00 Suur jooks ja matk Viimsi poolsaarel

15:00 – 16:00 Saabumine tagasi Viimsi Spasse.

Viimsi Spas on võimalik pesta, basseinides lõõgastuda ja nautida saunamõnusid.

Osalejatele pakutakse rajal kehakinnitust ja juua ning igat osalejat ootab ka retke lõpus väike snäkk ja jook.

Paketi hind: 20€ (sisaldab: riiete ja asjade hoiustamist, matka, Viimsi Spa sissepääsu, snäkke ja jooki)

Osalemissoovist palun anda teada jookse@jookseme.com hiljemalt 12.11.2014. Lisada kindlasti ka keskmine jooksukiirus. Osalejate arv on piiratud!

Ürituse korraldab FB Jooksmine

Üritust toetab: SiS