Triatlonikeskus asub Kurepalu lauluväljaku juures ja on avatud alates kell 15.00. Kohapealne registreerimine lõppeb 30 minutit enne vastavat starti.

Kell 17.00 antakse võistluste esimene start noorte- ja vabaklassis osalejatele (150m, 4 km, 1 km), kell 18.00 stardivad põhiklassis ja võistkondlikus arvestuses osalejad (500 m, 15 km, 4 km) ja orienteeruvalt kell 19.30 harrastajad (300 m, 10 km, 2 km). Ujumine toimub Kurepalu paisjärves ja rattasõidud Ülenurme-Roiu ja Roiu-Vana-Kastre maanteedel.

Meie Liigume II Kurepalu triatlonile on oodatud erinevas vanuses ja erineva ettevalmistusega triatlonisõbrad - võitjad selgitatakse välja 12 vanuseklassis, millele lisandub võistkondlik arvestus.

Meie Liigume II Kurepalu triatloni lisainformatsioon on leitav aadressilt http://meieliigume.ee/uritused/uritus/meie-liigume-ii-kurepalu-triatlon/. Samal leheküljel on võimalik ennast üritusele eelregistreerida kuni 8. juulini.

Meie Liigume II Kurepalu triatloni läbiviimist rahastatakse Kodanikuühiskonna Sihtkapitali Kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest.

Meie Liigume Medita triatlonisarja peatoetaja on Medita kliinik Tartus, mis pakub ambulatoorseid eriarstiabiteenuseid uroloogia ja androloogia, endokrinoloogia, üldkirurgia, reumatoloogia ja günekoloogia erialadel.

Meie Liigume II Kurepalu triatloni läbiviimist toetavad:
Haaslava Vallavalitsus, Kodanikuühiskonna Sihtkapital - Kohaliku omaalgatuse programm, Eesti Triatloni Liit, ALeCoq, Tarmeko, Quattromed HTI, MooMoo - spordi- ja rattarõivad, Reginett, a:ruut - parimad sisustuslahendused aastast 2004, AS Skan Holz Helme, Giga, Valdi-Filler, Ränduri Pubi Tartus, Tasku Keskus Tartus, Marjamaa talu, Rait Wood, Meie Liigume Matkad, Olivia - Eesti rapsiõli.