Kui pikema treeningeesmärgi nimel pingutamist tabab olude sunnil 180-kraadine muutus, ei ole kohene ümberhäälestumine sugugi enesestmõistetav. Vastupidi, ootamatustega kaasneb vähemal või rohkemal määral frustratsiooni ja sisemist heitlust. Ometi on edasiminek kokkuvõttes ainuvõimalik samm.

Praktiline loeng muutuste juhtimisest elutreeningutel aitab mõista muutustele reageerimise psühholoogilisi tagamaid. Loengus räägime, kuidas aju muutusi vastu võtab. Saab ülevaate, mis on peamised sisemised ja välimised takistused muutuste juhtimisel ning milles seisneb eduka kohanemise tuum. Samuti võetakse luubi alla võtted, kuidas juhtida häirivaid emotsioone ja vabaneda mõttelõksudest. Kuidas edukamalt ümber häälestuda ja parimini toonuses püsida. Kuulaja saab enda jaoks kaasa teaduspõhiste nippide kogumi, mida oma igapäevaelus rakendada ning mille abil vaimset heaolu treenida.

Teadliku muutuste juhtimise loeng on osa Treeni teadlikult loengusarjast, mida korraldab Tallinna Ülikool. Loengud toimuvad detsembrini teisipäeva õhtuti ülikooli Räägu 49 (Tallinn) õppehoones või veebiloenguna. Loengud algavad kell 18.00 ja kestus on umbes 1,5 tundi. Osalustasu 8€ (kohapeal sularahas, veebiloengu puhul esitatud arve alusel).

Lektor Eva-Maria Kangro on psühholoog ja muutuste juhtimise nõustaja Milttonis. Ta aitab saavutada eesmärke ja püsida vaimselt vormis, rakendades psühholoogia ja kaasaegse neuroteaduse teadmisi, mida kinnitab omal nahal kogetu nii teadlase, nõustaja, koolitaja kui lihtsalt inimesena. Tema põhisuunaks on muutuste juhtimise psühholoogia - kuidas kasulikud pöörded ellu viia, takistustega toime tulla ja teotahet hoida, nii et elust ikka rõõmu oleks.

Eva-Marial on doktorikraad psühholoogias. Oma teadustöös keskendus ta eneseregulatsioonioskuste mõistmisele ja suunamisele. Ta kuulub Eesti Mentorite Koja liikmeskonda ja on üks Eesti Motiveeriva Intervjueerimise Treenerite Assotsiatsiooni asutajatest.

Loengusari TREENI TEADLIKULT sügis 2020 on peale seda loengut veel viimane loeng:

08.12 Ööpäeva rütm - kas saab selle eest põgeneda või peab alluma? TLÜ professor Kristjan Port


Registreerimine loengutele:
https://www.tlu.ee/treeniteadlikult

Soovitame aegsasti registreerida huvipakkuvatele loengutele, sest koroonaviiruse leviku tõttu lubatakse 2020. saali poole vähem inimesi. Kohapeal osalemisel osaleja kannab maski. Võimalus on loengus osaleda ka veebiloenguna, sel juhul tuleb oma soov edastada registreerimisel ning tasuda esitatud arve alusel ülekandega enne loengu toimumist.

Täiendav info: katrin.soidra-zujev@tlu.ee või telefonil 639 1751.

Loengusarja korraldavad TLÜ loodus- ja terviseteaduste Instituut koostöös Tallinn Liigub programmiga. Loengute teavitust aitab teha Delfi. Valik eelmise aasta videosid looga seotud tasuta vaatamiseks.