Peakorraldaja Kersti Ojalille sõnul on kolme päeva jooksul võimalik osaleda kokku kümnes rühmatreeningus saunajoogast zumbani. Laagri väärtuseks on see, et inimestel on siin võimalik astuda tavarutiinist välja ja saada professionaalseid soovitusi ja treeninguid oma ala tippudelt. Lisaks on kindlasti vahva suhelda ka teiste harrastajatega ja luua enda ümber toetav ring, kellelt ehk raskel hetkel, kui puudub motivatsioon trenni minna, tuge saada.

Päevakava

Reedel kell 19.30 toimub Meeli Kase juhendamisel Les Mills CxWorx. Tegemist on tõhusa 30-minutilise treeningprogrammiga, mis on suunatud kerelihaste treenimisele. Lisaks oma keharaskusele kasutatakse spetsiaalset kummituubi ning BodyPump kettaid.

Kell 20.00 algab Les Mills BodyBalance, mida juhendab Kersti Ojalill. BodyBalance on keha ja meele treening, kus tehakse rahuliku ning lõõgastava muusika saatel mitmesuguseid liikumisi ja harjutusi, mille on välja töötatud oma ala parimad jooga-, Tai Chi- ja pilatesespetsialistid. Tund parandab rühti, tugevdab lihaseid ning vähendab lihaspinget ja stressi. Lisaks sellele arendab BodyBalance tund koordinatsiooni- ja keskendumisvõimet. Samuti õpitakse ja harjutatakse õiget hingamistehnikat. Päev lõpetatakse Laura Orava lõbusa vesiaeroobika treeninguga, mis toimub õhtul Grand Rose Spaas.

Laupäeva hommikut saab virgutavalt alustada kell 10.30 saunajooga treeninguga koos treener Laura Oravaga Grand Rose välisaunas. Saunajooga kombineerib sauna vaikuse ja soojuse lihtsate joogapoosidega ning hingamisega. Saunajooga on 30-minutiline, erinevaid joogastiile ühendav sessioon, mida viiakse läbi kerges riietuses 50°C-55 °C köetud tavalises või infrasaunas. See on ideaalne treening igas vanuses inimestele, olenemata nende treenitusest või eelnevast kokkupuutest joogaga. Saunajooga tugevdab lihaskonda, parandab lülisamba ja liigeste liikuvust vähendades selja ja kaela probleeme. Lisaks kiirendab saunajooga ainevahetust ja aitab organismist väljutada mürkaineid.

Laupäeval kell 10.30 algab Kuressaare spordikeskuses Meeli Kase juhendatud Les Mills BodyCombat, mis ühendab endas erinevaid võitluskunste nagu näiteks karate, poks, taekwondo, millede liikumised ja löögid on muusika saatel kombineeritud tunniajaseks energiliseks kardio-treeninguks.

Kell 11.30 juhendab Kersti Ojalill YogaFunc tundi, see on Tallinna Ashtanga joogakooli poolt välja töötatud eriline tund. 55-minutiline treening toimub muusika saatel, iga loo ajal keskendutakse erinevatele harjutustele, näiteks päikesetervitus, kolmnurgad, sõdalase poosid. Eesmärgiks on arendada jõudu, tasakaalu ja painduvust.

Kell 14.30 kutsub treener Laura Orav kõiki zumbatama. Zumba on emotsionaalne tantsuline fitness programm. Iga tants on programmis üles ehitatud kolmele või neljale kergesti järgitavale põhiliikumisele, millele lisatakse erinevatele tantsudele iseloomulikke ning fitness-elemente. Zumba sobib kõigile, ka neile, kes pole varem tantsu või aeroobikaga kokku puutunud. Tantsude ülesehitus on lihtne ning ei ole vaja oma pead liigselt sammude järjekorra meelespidamisega koormata. Seletamatud emotsioonid ning kiiresti kaduvad kilod on muutnud ligi 5 miljonit inimest nüüdseks juba 75 riigist üle kogu maailma tõelisteks Zumba fanaatikuteks.

Kell 15.30 juhendab Daniel Novikov tundi nimetusega Sport Games Workout. Tegemist on lõbusa sportliku võistlusmänguga, kus saab ennast proovile panna kaugushüppes, täpsusviskes, jooksmises jne. Elamusterohke sportlik päev lõppeb kell 18.00 Grand Rose Spaas aroomisaunas toimuva lõõgastava saunajooga saatel.

Pühapäeval kell 11.00 juhendab treener Siret Kosk Les Mills BodyVive tundi. Tegemist on meeldiva treeninguga, mille saab kergesti kohandada sobivaks enda tasemele. Igaüks saab ise otsustada, kui kõvasti ta tahab treenida. Seepärast sobib see suurepäraselt kõigile, kes alles alustavad treenimist, naasevad treeningutele pärast pausi, on lapseootel või hiljuti sünnitanud. Treeningutes kasutatakse väikest palli ja kummituubi, et pulsi- ja lihasharjutused oleksid tõhusamad. BodyVive on rõõmus ja energiline, see tugevdab keha ja parandab liikuvust kaasahaarava muusika rütmis.