Ashtanga vinyasa jooga eripära seisneb eri asendite ehk asanate ühendamises vinyasa süsteemiga. Vinyasa tähendab hingamise ja liigutuste sünkroniseerimist. Selline tegevus tõstab kehatemperatuuri, lihased ja siseorganid puhastuvad ning jääkained väljuvad kehast. Selle tulemusena omakorda paraneb vereringe, suureneb painduvus, keha muutub tugevamaks ning meel rahulikuks ja keskendunuks. Pideva harjutamisega suureneb teadlikkus omaenda kehast, meelest ja vaimust.

Peakorraldajate Terje Hakman Salokorpi ja Jocke Salokorpi sõnul on Lino üks Sri K. Pattabhi Joisi otsestest õpilastest ning maailmas hinnatud ashtanga jooga õpetaja. Seega on see tõeline privileeg, et ta meie väikesesse Eestisse workshopi juhendama tuleb.

Korraldajate sõnul võib Ashtanga joogaga tegeleda igaüks, olenemata sellistest ebaolulistest parameetritest nagu painduvus või keha mõõtmed. "Joogas tegeleme oma sisemusega, mitte välisega ega anna hinnanguid. Me lihtsalt hingame sisse ja hingame välja ja naudime liikumist," sõnasid korraldajad.

Koolitus toimub aadressil Koidu 122, Tallinnas ja algab reedel kell 11:00. Kõikidel päevadel toimuvad ashtanga jooga mysore stiilis treeningud ning juhendatud tunnid algajatele. Laupäeval toimub pärast lõunat veel õpetajaga vestlusring, peale mida tehakse lisaks pranayamat ehk hingamisharjutust ja süüakse ashtanga jooga kooli sünnipäeva auks torti.

Terje Hakman Salokorpi ja Jocke Salokorpi soovivad kõikidele sügavat ja tähendusrikast Liiikumiisaastat ja lisavad, et paljud suured liikumised algavad sisemistest väikestest muutustest. Lisaks soovivad nad kõigile ausamat julgemat ja sisukamat elu.