Võistluse patrooniks on Eesti esimene bikiinifitnessi profivõistleja Egle Eller-Nabi, žürii liikmeteks mitmekordne maailmameister kulturismis ning personaaltreener ja toitumisnõustaja Ott Kiivikas ning Eesti personaaltreenerite liidu juht Taimi Ainjärv.

Algseisu fikseerimiseks tuli saata enda fotod bikiinides, käes ajakirja Hers värske talvenumber, mis tõestas foto aega. Kvalifitseerunud naistel tuleb kahe kuu jooksul jälgida kas ajakirja, enda või treeneri koostatud kehavorme muutvat kava.

"Võistluse teeb jälgijatele põnevaks eelkõige paljude osalejate blogipostitused, mis loodetavasti innustavad ja motiveerivad ka teisi treeningsaali suunas samme seadma," tutvustas võistluse laiemat eesmärki partoon Eller-Nabi.

Osalejate seas valitakse välja peavõitja, kes saab Wris Reisibüroolt soojamaareisi. Lisaks valitakse parim sooritaja (tootepakett Fitshop.ee poolt), publikulemmik (saab minu.synlab.ee Tervisesportlase paketi koos arsti nõustamisega). Lisaks saaks konkursile kaasaelajad ja pöidlahoidjad auhindade osalisteks, sest innustust ja imetlust on need vaprad naised, kes selle väljakutse vastu on võtnud, igati väärt!

VAATA VÕISTLEJAID BIKIINIDES JA ELA KAASA NENDE BLOGIDELE SIIT SIIT!

Ott Kiivikase videopöördumine BeFit2016 osalejate on leitav SIIT!

Võitjad avalikustakse 15.04.2016.

Ajakiri Fitness Hers on loodud aktiivsele naisele, kelle jaoks vormisolek ja treeningud on rohkem kui ajaviide, see on tema elustiil - olla tugev, edukas ja kaunis!

Üle 10 aasta on ajakiri olnud USAs teejuhiks fitnessile pühendunud naistele ning nüüd ilmub see mainekaks väljaanne taas eesti keeles. Hers on oma ala ekspert treeningute, toitumise ja tervise valdkonnas.
Hersi lugejad on edukad naised ja kui nad ka pole veel saavutanud edu karjääri tegemisel, on nad edukad oma ambitsioonides ja plaanides! Mille poolest need naised erilised on? Selle poolest, et neil on kirg olla vormis! Alati.


Eelmisel aastal võttis konkursist osa 72 naist ning BeFit konkurss kogub aina enam populaarsust naiste seas ning järgmisel aastal ootame osalema veelgi enam naisi!