Esimene ühine liikumisõhtu toimub juba sel neljapäeval, 9. veebruaril algusega kell 19.00 Lähte Tervisespordikeskuses, kus treener Hannes Veide juhendamisel saab harjutada klassikatehnikas suusatamist.

Üritustest osavõtjatel on võimalik koguda liikumislehele templeid, mis annavad võimaluse osaleda meenete loosimises 2012. aasta septembris.

Klubi Trismile eestvedaja Ain-Alar Juhansoni selgituste kohaselt on ühistreeningute puhul tegemist sariüritusega, mille raames viiakse läbi suusatreening, paar matka ja jalgrattasõitu ning harrastatakse ka jooksmist, ujumist ja rahvatriatlonit. "Oleme koostanud mitmekülgse kava, millest peaks endile sobiva leidma kõik sportijad," loodab Juhanson.

Liikumisüritustel osalemiseks on oma jah-sõna andnud ka aktiivsest tervisesportlasest Tartu maavanem Reno Laidre, kelle sõnul on Tartumaa suurimaks väärtuseks inimesed, mistõttu tuleb maakonnas igal moel panustada nende tervise edendamisse. "Loodan, et Mehed Liikuma ja Trismile liikumisüritused muutuvad tartumaalaste seas populaarseks ja meelitavad kohale hulgaliselt oma hea tervise nimel liikujaid," lisas Laidre.

Täpsem info ühistreeningute kohta on jooksvalt leitav Mehed Liikuma koduleheküljel www.mehedliikuma.ee.