- Suurepärane sügisene toiduaine on tšillipipar. Lisage seda toitudele, näiteks omletile. Tšillipipar ärgitab heaoluhormooni endorfiini teket, mis tõstab meeleolu ja langetab söögiisu. Sügisel on see kõik väga tähtis.

- Tomat ja kapsas – need mõlemad on vähivastase toimega ja puhastavad soolestikku, laskmata ühtlasi raskmetallidel ja kahjulikel sooladel imenduda.

- Ja oad! Eriti kasulik on süüa kõikvõimalikke ubasid! Oad on samuti vähivastase toimega ning mitte liha ei tee tugevaks, vaid hoopis oad. On põhjust arvata, et punase lihaga liialdamine soodustab hoopiski vähi teket.

- Maitseainetest oleks tervislik kasutada musta pipart ja kadakamarju. Ka teistes tumedates marjades on antioksüdante, mis hoiavad põletikud organismist ja eriti liigestest eemal.

- Proovida võiks ka kookospähklit. Selles on palju häid rasvu ja juba väike tükike tekitab küllastustunde.

- Kohv oleks tark vahetada kakao vastu. Kakao sisaldab nii antioksüdante kui ka aineid, mis langetavad vererõhku. Lisage kakaosse suhkru asemel mett ja kaneeli ning tunnete, kuidas pinge, stress kaob. Liigne kohvitarbimine see-eest just tekitab stressi.