See ei ole ainus segav faktor: halb istumisasend mittevastava bürooruumi tõttu (mõjutab ühte viiest töötajast) võib hiljem põhjustada tõsiseid terviseprobleeme. Koduste töötajate produktiivsust segavate faktoritena nimetati ka halba internetiühendust, kontorivarustuse puudumist ja isegi koduloomadega tegelemist. 

Need on mõned peamised maailma suurima paindlike töökohtade pakkuja Reguse ülemaailmse uuringu tulemused, mis põhinevad üle 24 000 äriinimese vastustel rohkem kui 90-st riigist. 

Eesti töötajate jaoks on kolm peamist kodus töötamisega seonduvat probleemi järgmised:
- raske tööasjadele keskenduda (63%);
- tähelepanu nõudvad lapsed või perekond (61%);
- lapsed, perekond või koduloomad segavad ärikõnesid (43%).

Samuti kaasnevad olulised tervisega seotud probleemid: 18% kurdab halva istumisasendi üle kodus, kuna kodukontoris ei ole sobivat kontorimööblit. Hea istumisasend on väga tähtis, kuna see tagab, et töötajad ei kannata ülekoormusvigastuste ega jäädavate kahjustuste all.

Samuti on rohkem kui kahele viiendikule (43%) vastajatest probleem sobiva töökeskkonna puudumine.

Kokku tuvastati 15 erinevat põhjust, mis segavad kodus produktiivselt töötamist.

"Kodus töötamine muutub üha populaarsemaks, kuid kuna rohkem inimesi sellist tööviisi kasutab, märkavad paljud ka selle miinuseid. Eraelu peab kohanema toimuva tööalase tegevusega ja see ei ole alati lihtne," sõnas Reguse piirkonna asepresident Olivier de Lavalette. "Lisaks meie uuringutulemustele, on kodus töötavad inimesed väitnud, et nad tunnevad end üksiku, eraldatuna ja kolleegidest kõrvalejäetuna. Tundub, et kontoris inimestega „näost-näkku” töötamine aitab kaasa ka palgakõrgenduste saamisele, kuna kodus töötavatest töötajatest vaadatakse mööda isegi ettevõtetes, kus töötajaid julgustatakse vähemalt aeg-ajalt kodus töötama."