Kui soovid triatloni harrastada, olla võistlustel teadlik ettevalmistaja ja pingevabalt võistluso läbida, tule teisipäeval (12.05) kell 18.00 kuulama loengut: Kuidas läbimõeldult triatloniks valmistuda ja pingevabalt see läbida?, kus tuntud triatleet ja füsioterapeut Priit Ailt jagab oma kogemusi ja mõtteid teadlikumaks treeninguks.

Loengus räägitakse leiab vastused:
- Kuidas võistlust valida ja mida peab oma valikuid tehes arvestama?
- Kuidas läheneda ja koostada oma ettevalmistus plaan, olles algaja või juba mõned korrad võistelnud?
- Mida teha võistluseelsel nädalal, võistluse päeval enne starti ja võistluse ajal nii, et triatloni läbimisest tekiks vaid positiivseid emotsioone?

 Triatloniks ettevalmistumise  loeng  toimub Tallinna Ülikooli Pedagoogilise seminari õppehoones Räägu 49, Tallinn. Loengu pikkus 1,5 tundi. Osavõtutasu on 5 eurot (maksmine kohapeal, sularahas). Vajalik on eelnev registreerimine: katrin.soidra-zujev@tlu.ee või alloleval vormil.

Lektorist
Priit Ailti võib pidada Eesti triatloni üheks etaloniks, kes on võistelnud ja triatloni elustiilis elanud pea 20 aastat. Mitmekordne Eesti Meister erinevates vanuseklassides ja distantsidel, on hetkel pühendunud rohkem pikematele distantsidele. TriSmile Klubi üks esimestest harrastussportlaste treeneritest, juhendaja ja laagrite läbiviija. Triatloni kõrvalt lõpetanud Tartu Ülikooli füsioteraapia magistriõppe ning töötanud kliinilises taastusravis nii Ida-Tallinna Keskhaiglas kui ka Tartu Ülikooli Kliinikumis, taastusravi ja spordimeditsiini kliinikus. Hetkel on Eesti Jalgpalli Liidu U21 koondise ja Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon füsioterapeut. Lisaks isiklikule praktisele saab Priidu kui füsioterapeudi juurde aega panna Füsioteraapia Kliinikusse.

Käesolev loeng on loengusarja TREENI TEADLIKULT kevad 2015 loengusarjast viimane loeng. Loengusari jätkub sügise hakul. Sügiseste loengute teemad  ja lektorid pannakse kokku osalejate tagasiside põhjal. Kui Sul, Delfi lugeja, on soov mõnda teemat/lektorit kuulata, tee oma soovitus järgmiseks hooajaks loengusarja juhile: katrin.soidra-zujev@tlu.ee.