Seljavalu takistab paljude inimeste igapäevaelu, põhjustades nii väsimust kui ka töövõime langust. Seljavalu on väga levinud probleem ning osad inimesed on juba harjunud oma valudega elama. Vähesed teavad, et lihtsate jooga- ja hingamisharjutustega on võimalik seljavaludest täielikult vabaneda. Seminari korraldajad ootavad osalema kõiki, kes soovivad kahe kuuga seljavaludest vabaneda.

Selg tasakaalustab keha luude, liigeste, lihaste ja närvide tööd ning nende kehaosade tegevused omakorda mõjutavad keha asendit, liikumist ja üldist tervislikku seisukorda.
Seminaril räägitakse erinevatest põhjustest ja sümptomitest, millest seljavalu võib tingitud olla ning tehakse praktilisi harjutusi valudest vabanemiseks. Korraldajad lubavad igale osalejale personaalselt läheneda iga inimese konkreetsest probleemist lähtuvalt.

Kursuse pikkus on kaheksa nädalat ning treeningud toimuvad Tantsuakadeemias aadressil, Tartu mnt 63 kord nädalas neljapäeviti. Esimene kokkusaamine on 3. aprillil kell 19.00-20.00. Iga nädal saavad osalejad treeningult kaasa harjutused igapäevaseks koduseks praktiseerimiseks. Soovijatel on võimalik tellida seminari lõppedes isiklik praktika iseseisvaks harjutamiseks.

Seminari korraldajad Märt Agu ja Enely Jääger soovivad kõigile vägevat Liikumisaastat 2014 ja seda, et mitte ühegi eestlase selg enam kunagi ei valutaks.