Justnimelt sellist korrapärast tervisekontrolli silmas pidades on synlab’i laboriarstid koostanud mitmeid valdavalt ennetusliku iseloomuga laborianalüüside pakette. Eripäraseks teeb teenuse asjaolu, et enamus teenuse tarbimisega seotud tegevusi on mugavalt Internetti sätitud – pakettide sisuga tutvumine, tellimine ja hilisem vastuste vaatamine käib portaalis www.synlab.ee, laborisse peab kohale tulema vaid vere andmiseks ja vajadusel konsultatsiooniks.

Valikus on mitmeid üldise tervisliku seisundi kontrollimiseks mõeldud pakette. Terviseriski pakett annab 13 analüüsi abil ülevaatliku hinnangu võimalike (varjatud) terviseprobleemide esinemisest – infektsioonid, põletik, aneemia (kehvveresus), lipiidide (nt kolesterooli erinevad vormid) ja süsivesikute ainevahetushäired (sh suhkruhaigus) jne. Lisaks hinnatakse ka organismi raua ja vitamiin D varusid. 

Soo- ja vanusespetsiifilisi näitajaid saab kontrollida 40+ mehe või 50+ naise lisapakettidega. Unustatud ei ole ka lapsi, kellele on pühendatud spetsiaalne Terviseriski pakett lapsele. Aktiivsete eluviiside harrastajatele sobib populaarne Tervisesportlase pakett, mis kombineerib üldist tervislikku seisundit hindavaid analüüse mitmete lihaste seisu, mineraalainete taset ja võimalikku ülekoormust näitavate testidega. Südame tervist aitab hinnata 11 analüüsist koosnev Südamepakett. Nagu nimedki ütlevad, annavad Mineraalainete ning Vitamiinide ja mikroelementide paketid teada vastavate ühendite tasemed veres. Spetsiifilisematele kõhuprobleemide puhul aitavad põhjusi selgitada Laktoosi- ja gluteenitalumatuse pakett ning Kõrvetiste pakett. Sobiliku paketi valikul või analüüsivastuste selgitamisel saab kasutada synlab’i laboriarstide abi. Paketid ja konsultatsioon on tasulised, paketi hinna sisse kuulub ka vere võtmine.

Verd saab analüüsideks anda synlab’i laborites üle Eesti: Tallinnas, Tartus, Viljandis, Jõhvis, Narvas, Võrus, Elvas ja Põltsamaal.