Osaleja saab valiku terapeutilisi harjutusi ning sihipäraseid võtteid, mida saab ise alaseljavalu ennetamiseks ja valu leevendamiseks teha ning oma treeningutesse integreerida. 

Toimumiskoht: Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituut, Tondi 55, Tallinn. 
Loengu kestvus: ca 1,5 h. 
Osavõtutasu: 5 eurot (maksmine kohapeal, sularahas). 
Registreerimine: katrin.soidra-zujev@tlu.ee.

Lektor Katre Lust-Mardna omandas füsioteraapia bakalaureuse ja magistrikraadi Tartu Ülikoolis aastatel 2004-2009. Lisaks igapäevatööle terapeudina nii harrastus kui tippsportlastega viib Katre läbi erialaseid koolitusi, osaleb füsioteraapia eriala kutse andmise  hindamiskomisjonis ning on Eesti Spordimeditsiini klastri SportEST füsioteraapia eriala üks juhtiv spetsialist. 
Alates 2011. aastast juhib Lust-Mardna Füsioteraapia Kliinik OÜ tööd koos teiste tunnustatud füsioterapeutidega Lauri Rannama ja Indrek Tustitiga. Füsioteraapia Kliinik OÜ on sportlaste vigastuste ennetamisele, ravile, taastusravile ning sellega seotud protseduuridele ja koolitustele spetsialiseerinud ettevõte, mis tegutseb Tallinnas Tondil. Rohkem infot www.füsioteraapia.ee

Loeng toimub koostöös Eesti Spordimeditsiini klastri SportEST ja Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudiga kolmas aasta jooksvas loengusarjas TREENI TEADLIKULT.

Lisainfo ja järgmiste teisipäevade loengute info leiab siit.