Heino Enden soovib edasi anda nõuandeid, kuidas lisaks iganädalasele treeningule sõpradega võiks vigastusi ennetada, mida peaks jälgima need meeskonnad, kes treenivad ilma treenerita omapäi, kuidas saavutada parem füüsiline vorm ja milline peaks olema mõttemudel nauditavaks ja edukamaks korvpallimänguks. 

Loengus annab Enden osaleja ülevaate:
- millele peab tähelepanu pöörama arvestades faktiga, et korvpall on tehniline spordiala
- milline füüsiline ettevalmistus on oluline edukama ja nauditavama korvpalli mängimiseks
- kuidas korvpalluri mõttemaailm peaks olema kohandatud mängule

1,5 tunnine loeng toimub teisipäeva õhtul, 5.novembril, algusega kl 18.00 Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudis, Tondi 55.
Loengust osavõtumaks 5 eurot (maksta saab kohapeal ja sularahas). Oma osalemissoovist teavitada katrin.soidra-zujev@tlu.ee.
Iga treeningu juurde on oluline ka tervisekontroll ja kergem taastumine. Sel teemal räägivad järgmised lektorid. Järgmiste teisipäevade loengud ja registreerimine sarjas TREENI TEADLIKULT: http://www.tlu.ee/et/terviseteaduste-ja-spordi-instituut/taiendkoolitused/Treeni-teadlikult-registreerimine

Loeng toimub koostöös: Eesti Korvpalliliit, Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituut ning Eesti Spordimeditsiini klaster SportEST. SportEST avaldab spordimeditsiiniteemalisi artikleid http://sport.delfi.ee/news/spordimeditsiin/

Esialgselt pidi loengut pidama Jaak Salumets, kes kahjuks teatas täna, et ei saa, mistõttu peab loengut Heino Enden.