Kas oled mõelnud, kui suur kingitus on päris elus kohtumine? Värske õhk, inimesed, liikumisrõõm, silmside, ühine energia? Tule ka, loodame, et sellised sündmused jätkuvad.

Kogupereürituse- „BeActiveNight“ raames on võimalik harrastada erinevaid liikumisviise, spordiklubi Sparta treenerite juhtimisel toimuvad rühmatreeningute lühitrennid. Kadrioru staadioni rohealal saab mängida nii discgolfi kui osaleda kergejõustiku välitreeningul suunitlusega harrastusjooksjatele. Õhtu kulminatsiooniks on kl 18 algav BeActive Run! Sel päeval saab kohtuda nii pealkorraldaja Urmo Rainedi, treeneri, ettevõtja Kristi Roosmäega ja säravate Spordinädala patroonidega elus- päriselt.

Videos teevad kükke koos 2 "BeActiveNight" korraldajat- käesoleval aastal on sündmuse looja Urmo Raiend, kuid eelnevatel aastatel on seda rolli kandnud ka Kristi Roosimägi!

Innovaator Kristi Roosmägi jagab 6 nippi, kuidas teha kükke õige tehnikaga !

Võta laiem harkseis, pööra päkad pisut välja

Aseta käed risti õlgadele nii, et küünarnukid on õla kõrgusel

Lasku kükki nii, et puusad liiguvad taha- justkui istud tooli peale

Hoia pea otse, pilk suunatud ette ja küünarnukid õla kõrgusel

Hinga välja laskudes kükki ehk pingutuse ajal

Soorita järjest vähemalt 10-20 kordust

Suur hologramm- hologrammiks on muutunud Kristi Roosmägi ise

Tänu Kristile saame kiigata ka tuleviku suunas ja jälgdia trende!

Teie hologramm treeningute idee valiti Tehnopoli Inkubaatori programmi?

Jah, HoloFitZone on ainulaadne toode maailmas, mis pakub erakordset treeningelamust läbi hologramm-fitnessi! Elusuuruses 3D hologramm- treener Sinu kodus! HoloFitZone annab võimaluse treenida lives oma kodus näiteks treeneriga New Yorgist, aga ka lihtsalt valida endale sobival ajal välja trenn ja treener ja saada paremasse vormi hologramm treeneri juhendamisel.

Et inimene ongi virtuaalselt Sinu kodus?

Just- treener tuleb hologrammkujul koju kätte!

Kõlab nagu ulmefilm tulevikust?

Tulevik ongi täna juba reaalsus, ilmselt ei ole kaugel ka aeg, kus me kõik võime iseenda hologrammina olla samal ajal mitmes erinevas kohas!

Suur hologramm- trenn koos sõbraga!

BeActiveNight toimub siiski päris elus, see on tegelikult väga suur kingitus?

Jah, inimesed tulge nautige! Tehke head iseendale ja oma tervisele- oled aktiivsem ja rõõmsam!

BeActive Runil pole võidu peale, inimesed saavad endale sobivas tempos, nii joostes, kõndides, kepikõndi tehes või kas või ühel jalal hüpates! Kõik lõpetanud saavad osalejamedali.

BeActive Runil osalevad ka Spordinädala patroonid, laulja Inger, näitleja Kait Kall, suunamudija Sandra Raju, ettevõtja Kristel Kruustük ja rektor Tiit Land.

BeActive Run toimub 18. hooaega tähistava liikumisharrastuse sarja „Tradehouse tervisejooks ja –kõnd“ viimase, 21. etapi raames. Sarjas osalejatele on BeActive Runil osalemine tasuta. Viimase hetke otsustajatele on avatud registreerimine ka kohapeal.

EOK ja Ühendus Sport Kõigile poolt korraldataval Spordinädalal on registreeritud 1130 sündmust üle Eesti, endale meeldiva liikumisürituse saab leida aadressil www.spordinadal.ee. Spordinädala korraldamist toetavad Erasmus+ programm, Kultuuriministeerium ning Coop Eesti.

Peakorraldaja Urmo Rainedi sõnul saab registreerida, ka kohapela, kuid soovitav on seda teha lingil: https://stamina.ee/et/beactiverun/info-ja-juhend?competition_id=41