Hommikujooksude projekt algas 26. veebruari hommikul ja lõppes 5. juunil. 100 päeva jooksul jagasid peakorraldajad, sportlikud noormehed nimega Rasmus Kisel ja Tauri Tamm, üritusest osavõtjate vahel laiali ka mitmeid auhindu. Sealjuures tuleb toonitada, et auhinnad saadi teinekord sponsorite käest ilma lunimata - positiivse meelestatusega üritus jäi lihtsalt eredalt silma.

Delfi Sport toob välja paar lühitunnistust inimestelt, kes regulaarselt jooksmas käisid:

"Kindlalt ei saa öelda, et need 100 päeva hommikujooksu tulid iseenesest ja väga kergelt. Vahel ei tahtnud voodistki püsti tõusta, vahel oli nii raske joosta, nagu oleks kukil veel 200 kilogrammi.
Aga hakkama sain ja ära tegin - muidugi ma olen rohkem kui uhke.
Mis edasi saab? Eks homme hommikul ole näha kas üles tõustes panen kohe jooksuriided selga või mitte (mind teades vist ikkagi panen selga, sest vaja ööjooksu ajani ka harjutada).
Rasmus ja Tauri, tänu teile sain ma teada, et suudan joosta rohkem kui 2-3 kilomeetrit."

"100 päeva järjestikust jooksu tehtud! Kokku läbitud 408 km. Mõned jooksupaigad olid ka Kreekas ja Saksamaal. Oli päevi, kus jõudsin alles õhtul jooksma. Aga oli ka palju päevi, kus jooksin just varahommikul (nt varahommikune udus Pühajärve oli imeilus). Fotosid teha ei jõudnud, pigem oli tähtis jooks ja liikumine ise."

"Minu 100 päeva saab ka ühel hetkel täis, aga mitte täna veel. Selle ürituse suurim avastus on, et joostes võib tegelikult puhata ja nõustun eelkõnelejaga, et on motiveeriv teada, et kusagil on keegi rajal sedasama jooksu jooksmas."

Lõpetuseks veel üks vahva video hommikujooksust, autoriks Aaron Oliver Aaviste: