Teiseks jäi Lauri Käi (29.36) samuti Kalevi Ujumsikoolist, kolmandaks Bruno Nopponen (29.43) Viimsi Veeklubist. Nopponen on üks kolmest hulljulgest, kes ujus viis päeva enne väinaujumist 40 km Lätist Ruhnusse.

Naistest oli Väikesel väinal võidukas üldjärjestuse viiendana lõpetanud Kairi Sachmidt (aeg 31.57) Kalevi Ujumiskoolist. Teise koha sai lätlanna Sindija Silina (34.42) ja kolmanda koha Polina Lutsevitš (36.54) Järveotsa SK-st.

"Ujuda oli soojas merevees mõnus. Tänavu võistlesin avavees esmakordselt. Kerge väsimus äsjasest võistlusreisist Brasiiliasse oli veel sees, " rääkis Sõjaväelaste maailmameistrivõistlustelt naasnud Olvik.

18. Väikese väina ujumisel oli võistlustules 112 ujujat, neist naisi 37. Saare maakonnast oli võitlejaid 22. Väinaujumisel olid lisaks Eestile võistlejaid Lätist, Venemaalt ja USA-st.

Pühapäeval võistles 15 väinaujumisel olnut 4. Sõrve sääre ujumisel Sõrve sääre tipus Liivi lahel. Võitis Timo Vaimann Pärnu UCA-st. Naistest oli kiirem Anna Mironovska Valmierast.