Ööjooksu vormi saab testida 12. juulil Võsul. Korraldajad ahvatlevad Südasuve Maratonil melu, hea teeninduse, suurepärane asukoha ja korraliku osalusfiilinguga. Päike, kuum asfalt, südasuvine meri, palju puhkajaid ja finiš Võsu rannaliival.

Virumaa Kolmikürituse peakoraldaja Marko Torm lubab Virumaa Kolmikürituse sarja finaaletapil – Südasuve Maratonil sobivat väljakutset ja uudset elamust: kolm rada erineva suutlikkusega osalejatele ja kahel erineval perioodil lastejooksud rannas. Maratonil osalejale puhkajaid täis Võsu asula kuuel korral läbimine, kus osalejaid saadab kaasaelajate rivi. 7 km rajaprofiilil seitse muusika-melupunkti ning korralik teenindus spordijookide, vee ja muu vajaliku näol. Veel ka asjalik lõpukott maratoonarile ning loomulikult finišielamus. Finišijoont ületades on osaleja Võsu rannas, kus muusikat mängitab ja taastumisala eest hoolitseb DJ Vaido Pannel.

"Mina maratoni lõpetajana ei kõhkleks hetkegi. Jalatsid jalast ja kohe südasuvisesse merre!" kutsus rahvast osalema Võsul maratoniunistust korraldajana ellu viiv Marko Torm.

Lisaks on Südasuve Maratonil võimas auhinnafond tippudele (3000 € väärtuses adidase varustust) ja Viking Line kinkekaart reisiks Helsingisse kõikidele osalejatele. Ka kujundatud Südasuve Maratoni motiividega medali teenivad auga välja kõik 42, 195 km ja 15 km lõpetajad.

Registreerimine Südasuve Maratonile internetis on avatud kuni 8. juulini. Infot registreerimise ja osalustasude kohta leiad sydasuve.eestimaraton.ee. Võistluspäeval sulgub registreerimine pool tundi enne igat starti.

Jooksumaratoni start antakse laupäeval, 12. juulil kell 9.00 Vihula Vallavalitsuse hoone eest. 15 km ja 7 km startijad lastakse rajale vastavalt kell 11.00 ja 11.02. Lastejooksud toimuvad rannas kell 10.00 ja 13.00.

Südasuve Maratoni korraldaja on MTÜ Rakvere Maraton koostöös Vihula Vallavalitsuse ja toetajatega.