Teiseks jäi kõigil kümnel suuspäevakul võistelnud Bruno Lippur, kolmandaks samuti kõigil kümnel päevakul võistelnud Rain Kivisik. Suusapäevakute eestvedaja Vahur Teppan osales ise seitsmel võistlusel, millest võitis neli. Sarja kokkuvõttes oli ta viies. Mehi oli kõikidel etappidel kokku osalemas 90, paaril võistlusel startis ka laskesuusataja Priit Viks.

Võitjad said Lemeksilt peaauhindadeks kaminapuude sülemid, mis autasustamise ajal olid poodiumiks laotud. Üheksa tiimi arvestuses oli parim Kaitseliidu kiirreageerijad, teise koha teenis Suusahullud I ja kolmanda koha Palmako I.

Naistest võitis ülekaalukalt sarja kõigil kümnel osavõistlusel startinud Liis Veeroja (Udumäe), kes sai võidu kuuel etapil. Teine oli Tiiu Jüriado ja kolmas Kaire Kallak. Naisi oli kokku 29. Igal võistlusel oli ka 20-35 rahavarajal sõitnut. "Liis oli paljudel etappidel minust kiirem, kuid kolmel-neljal olin mina parem," märkis Liis Veeroaja kaasa Vahur Veeroja, kes ühena vähestest võttis osa kõigist etappidest.

"Neljapäevakute eesmärk oli pakkuda erineval tasemel suusatajatele sportlikke suusaemotsioone ja tutvustada erinevaid Tartumaa suusaradasid. Huvitav oli tartlastele vähetuntud Rõngu terviserada ja Kambja Kopsumäe rada. Esimese aastaga võib üldiselt rahule jääda. Rohkem rõhku turundusele oleks ilmselt toonud enam suusatajaid radadele. Tänavu olid lumeolud väga head," võttis Vahur Teppan sarja optimistlikult kokku. Neljapäevakute sari kestis 10. jaanuarist 14. märtsini.