Ka 2009. ning 2011. aastal SEB Tartu Rulluisumaratoni võitjaks tulnud Moreno edestas grupifinišis meeskonnakaaslasi Kaur Meressaart ja Danila Ruusut ning lõpetas ajaga 1.19.30. Terve esikolmik kuulub Uus Maa/Rullibaasi meeskonda. Esinelik mahtus kõik poole sekundi sisse.

"Sprint on minu trump ja kasutasin selle ära. Terve meeskond tegi minu nimel tööd ja kõik õnnestus - kolm meest esikolmikus," oli ka eilse 3. Tartu Rulluisusprindi võitnud Moreno kolmanda SEB Tartu Rulluisumaratoni tiitli üle õnnelik.

Parima eestlasena teisena lõpetanud Kaur Meressaar jäi joonel küll Morenost napilt maha, kuid oli teise kohaga siiski rahul. "Võit ei olegi tähtis. Oleme rahul, et saime kolmikvõidu. Plaan oli selline ja kõik õnnestus. Tiimitöö sujus suurepäraselt," rääkis Meressaar, kes meeskonna taktikat lõpuni siiski avada ei tahtnud.

Esimese SEB Tartu Rulluisumaratoni võitja Danila Ruusu lõpetas kolmandana ning tema järel neljas oli eilne kolmas mees lätlane Roberts Pundurs. Parim tartlane Vahur Valvas Tartu Rulluisuklubist lõpetas viiendana.

SEB 7. Tartu Rulluisumaratonil taas puhta vuugi teinud Alfredo Moreno jaoks oli tegemist ka hooaja viimase võistlusega. Venetsueelast pärit Moreno läheb nüüd tagasi kodumaale, kus jätkab ülikooliõpinguid.

Naistest läks võit Valgevenesse, Marina Zuevale, kes eile oli 3. Tartu Rulluisusprindil teine. Seejuures jäi ta parimast mehest maha kõigest 16 sekundiga ning lõpetas üldarvestuses 27. kohaga ajaga 1.19.46. Eilne võitja Anna Muzõka Ukrainast oli teine (1.21.16), parim eestlanna Enel Kõrva kolmas ajaga 1.21.17.