Reedese seisuga on kahele distantsile kokku registreerunud 5438 sõitjat. Eelmisel aastal registreerus SEB Tartu Rattamaratonile 5377 rattasõpra, registreerunute rekord pärineb aga üle-eelmisest aastast, kui ennast pani kirja kokku 5414 ratturit.

SEB Tartu Rattamaraton on maailmas suuruselt kolmas maastikurattavõistlus. SEB propageerib ja toetab rahvaspordi üritusi ja meie kandvaks sõnumiks on ikka aktiivsed eluviisid ja rahva tervis. Ülla eesmärgi nimel me massispordiüritusi toetame ja et finišis ka meeldiv üllatus ootaks, siis kingime 1223. lõpetajale väärilise auhinna,“ ütles SEB Liisingu juht Ainar Leppänen.

Käesoleval aastal on ennast SEB 16. Tartu Rattamaratoni pikale 89 km distantsile kirja pannud hetkesesisuga 3342 ratturit, mis on rohkem kui eelmise aasta tippmark 3281 sõitjat. Lühikesele, 40 km distantsile on nime kirja pannud 2096 sõitjat.

SEB 16. Tartu Rattamaraton toimub sel pühapäeval, kui Otepäält Elvasse sõidetakse 89 km rajal ja 40 km pikkusel distantsil. Laupäeval on aga kõik lapsed oodatud Tartusse Tähtvere spordiparki, kus toimuvad lastesõidud.

Number 1223 tähistab SEB Liisingu infotelefoni numbrit. Auhinna panid välja SEB Liising koostöös Hawaii Expressi ja Klubi Tartu Maratoniga.