Teisele kohale jooksis ennast Ilja Nikolajev (aeg 1:18.06) ning kolmandaks Ivar Ivanov (1:20.35).

Tänane võidumees jäi jooksuga igati rahule. „Esimese otsa jooksime kiiresti, aga pärast teist vahefinišit võtsime veidi rahulikumalt. Täna oli hea joosta,“ sõnas Vallimäe.

Viljari järel finišisse jõudnud Ilja Nikolajev ei olnud enne tänast kindel, et nii hästi jookseb: „Alles täna hommikul stardis olin kindel, et suudan joosta II kohale.“

III koha omanik Ivar Ivanov oli võistluse suhtes igati positiivselt meelestatud: „Läksin täna jooksu nautima ning Tartu Jooksumaratoni rada on profiili poolest mulle alati meeldinud.“ Ivanov lisab veel, et Viljar ja Ilja olid täna tõepoolest omaette klassist.

Kiireim naine Evelin Talts kommenteeris võistlust: „Ma jäin võistlusega väga rahule! Jooks oli hea pikkusega ja rada parajalt raske. Tartu Jooksumaratoni rada on mõnusalt tehniline ja jooksmiseks väga hea.“

Võistluste direktor Kunnar Karu avaldab heameelt, et ilm täna nii jooksjate kui korraldajate poolel oli. „Kuigi lubati vihmast ja jahedat ilma, siis õnneks seekord ilmateade paika ei pidanud. Täna oli jooksmiseks suurepärane ilm – ei olnud ei liiga tuuline ega liiga palav. Tundub, et jooksjatele on ilm ja rada täna igati meeltmööda."

SEB 30. Tartu Jooksumaratonile registreerus kokku 4048 inimest.