Castor Squashiklubi eesmärk on kutsuda inimesi liikuma ja oma tervise eest hoolitsema  läbi squashimängu. See on tore vaheldus tavapärastele treeningutele. Squash parandab lihaste toonust, kiirust, vastupidavust ja käe-silma koordinatsiooni ning olles kiiruslik – vastupidavus ala, on squash ka üks suurimaid kaloripõletajaid. Tunniajase treeninguga võib põletada 750 – 1000 kalorit. See on efektiivne treening minimaalse ajaga, mis sobib hästi tänapäeva kiire elutempo juurde. Lisaks heale füüsilisele koormusele annab squashimäng ka tugeva positiivse laengu. Tihti tuleb põhiline kõhulihaste treening läbi tunniajase pideva naermise väljakul.

Squash on lihtne mäng, mis sobib kõigile ja kus puuduvad otsesed vastunäidustused spordialaga tegelemiseks. Teisisõnu, squashi mängides ei hakka kunagi igav, sest oskuste arenedes muutub ka mäng üha kiiremaks, füüsiliselt raskemaks ja strateegiliselt  põnevamaks.

Squash on veel ainulaadne sellepoolest, et see on ainuke mäng , kus kaks mängijat võistlevad külg-külje kõrval samal territooriumil iga punkti pärast. See on strateegiline mäng, mis pakub naudingut nii mängijatele kui pealtvaatajatele. Alati ei piisa mängu võitmiseks heast füüsilisest vormist ja suurepärasest tehnikast, vaid otsustavaks võib osutuda valitud strateegia ning vastase mängu lugemise oskus. Olles üks maailma kiiremaid spordialasid, nimetatakse squashi ka seetõttu kiirmaleks.

Castor squashiklubi kutsub kõiki spordifänne end proovile panema Squashi Talent 2015 seeriavõistlusel.

Squashi Talent  2015 etapid toimuvad:

1. 01.november 2014 algusega kell 11.00
2. 29.november 2014 algusega kell 11.00
3. 31.jaanuar 2015 algusega kell 11.00
4. 7.märts 2015 algusega kell 11.00
5. 2.mai 2015 algusega kell 11.00

Facebook/Castorsquashiklubi

Lisaks Pärnule, saab squashi mängida Tallinnas, Tartus, Valgas , Kilingi-Nõmmes, Tääksis, Raplas  ja Kuressaares.