Selver Linnajooksude sarja kuuluvad 2014. aastal:
  • 24. mai, Olümpiajooks, Tartu - 10 kilomeetrit jooks, käimine, kepikõnd, ERGO lasteolümpia
  • 1. juuni; Rapla Selveri Suurjooks; Rapla - 10 kilomeetri jooks, käimine ja kepikõnd, lastejooksud
  • 15. juuni, Narva Energiajooks, Narva - poolmaraton; 7 kilomeetri jooks, käimine ja kepikõnd, Energiapäev
  • 16.august, Eesti Ööjooks, Rakvere - poolmaraton; 10 kilomeetri ja 5 kilomeetri jooks, käimine, kepikõnd, lastejooksud
  • 7.september, Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooks, Pärnu - 9,86 kilomeetri jooks, retk, lastejooksud
  • 13.-14. september, SEB Tallinna Maraton ja Sügisjooks, Tallinn - täismaraton, poolmaraton, 10 kilomeetri jooks, käimine ja kepikõnd, Nike noortejooks, lastejooksud
  • 5.oktoober, Paide-Türi Rahvajooks, Paide ja Türi - 13,6 kilomeetri jooks; 6,5 kilomeetri jooks, käimine ja kepikõnd

Selveri poeketi juht Andres Heinver tõi välja eesmärgi toetada tervislikku eluviisi: „Eesti jaeketina oleme eelmisest aastast esindatud kõigis maakonnakeskustes. Meil on hea meel toetada tervislikku eluviisi erinevaid Eesti piirkondi ühendava jooksusarja kaudu. Liikumine ja kvaliteetne toit käivad ikka koos."

Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli avaldas heameelt, et praeguseks Eesti suurimaks jooksusarjaks kasvanud, mitmeid Eestimaa piirkondi ühendav Selver Linnajooksude sari pakub liikumisrõõmu järjest rohkematele inimestele.

„Samuti on hea meel, et igal aastal on linnajooksude sari alanud Rahvusvahelise Olümpiakomitee egiidi all toimuva Olümpiajooksuga. Tänavu, olümpia- ja liikumisaastal, on meil plaanis varasemast palju enam rõhku panna olümpismi põhimõtete tutvustamisele," ütles Seli, kelle sõnul on lähiajal oodata põnevaid uudiseid Olümpiajooksu rindelt.

Kuna 24. mail Tartus toimuv Olümpiajooks on Selver Linnajooksud sarja avaüritus, siis on Eesti Olümpiakomitee ja Liikumisaasta 2014 koostöös algatanud kampaania, kus inimesed, kes pole kunagi varem ühelgi rahvaspordiüritusel osalenud, saavad Olümpiajooksule tasuta, registreerides ennast aprillikuu jooksul 10 km jooksule, käimisele või kepikõnnile ürituse kodulehel.

Jooksusari loob stiimuleid nii tipptasemel jooksjatele kui harrastajatele. Kõigil seitsme osavõistluse pikkade ajavõtuga distantside ehk „kuldraja" arvestuses kiirematele on auhinnafond enam kui 7 000 eurot. Kõik need, kes „kuldraja" läbivad, saavad Sportlandilt kinkekaardi 100 euro väärtuses Mizuno jooksujalatsite ostmiseks ja Selver Linnajooksude medali.

Ühtne registreerimine kogu sarjale on avatud kuni 30. aprillini Selver Linnajooksude kodulehel.