SEB juhatuse esimehe Riho Undi sõnul on SEB on teinud aastaid head koostööd Klubi Tartu Maratoniga. „Pangana on meie eesmärk seista hea selle eest, et meie klientide finantstervis oleks hea ning sama oluliseks peame ka klientide füüsilist tervist ja vormi, toetades erinevaid rahvaspordiüritusi. Tervis ja liikumine on edu valem, mis annab hea enesetunde uute - huvitavate mõtete teostamiseks,“ lisas Unt.

Kunnar Karu, SEB 31. Tartu Jooksumaratoni võistluse direktor: „Meil on hea meel, et saame ka sellel korral heade partnerite abiga pakkuda jooksusõpradele lisaks jooksuelamusele ka finišijärgseid positiivseid emotsioone – mitte iga päev ei ole võimalust võita parimaid Asics maastikujooksu jalatseid lihtsalt 23 km raja läbimise eest. Usume, et see pakub jooksusõpradele lisamotivatsiooni pingutada, et olla just see 1223 õnnelik, kes uued jooksusussid koju viib. Positiivsed elamused võistlusrajalt, loosiauhinna võitmine ja emadepäeva tähistamine – see võiks olla ühele jooksusõbrale parim viis emadepäeva tähistada.“

SEB 31. Tartu Jooksumaraton toimub pühapäeval, 12. mail Lõuna-Eestis ja jooksma on end registreerinud enam kui 4500 rahvasportlast.

SEB alustas Klubi Tartu Maratoniga koostööd juba rohkem kui 15 aastat tagasi, 1997. aastal. Alates 2003. aastast on SEB olnud klubi suurtoetajaks. SEB Tartu Neliküritust toetades aitab SEB kaasa tervisespordi levikule üle Eesti. Sportimine ja tervislikud eluviisid on SEB-s au sees, just rahvasport aitab tagada head tervist ja rõõmsat tuju ning eemalduda mõneks ajaks argimuredest, nautides loodust, värsket õhku ning sõbralikke inimesi enda ümber.