Ida-Euroopa suurimaks naiste liikumissündmuseks kasvanud SEB Maijooks toob tänavusel Liikumisaastal ühist liikumisrõõmu nautima taas rekordiliselt tublisid naisi, neidusid ja tütarlapsi.

“Rõõm on tõdeda, et nii paljud naised väärtustavad liikumist ja tervislikke eluviise. Liikumisaastal on Maijooksul osalevad naised kõigile eeskujuks ja innustavad kogu perega rohkem liikuma,” kiitis SEB Maijooksu peakorraldaja Mati Lilliallik naiste liikumapanevat jõudu.

Sel aastal on kasutusele võetud viitstardid, et rajal oleks rohkem liikumisruumi. Osavõtjad jagatakse stardinumbrite alusel viieminutiliste vahedega startivateks gruppideks, mis tagab rajal paremad liikumisvõimalused.

Maijooksule tullakse kogu perega, sest tegevusi jätkub kõigile pereliikmetele. Võistluskeskus Tallinna Lauluväljakul avatakse laupäeva, 17. mai hommikul kell 10. Seal saab tutvuda Maijooksu partnerite väljapanekutega, saada asjatundlikku nõu oma ala spetsialistidelt või osta erinevaid tervise- ja sporditooteid.

Naised saavad kõigile jõukohase 7-kilomeetrise raja läbida kas ajavõtuga või ajavõtuta joostes, käies või kepikõndi harrastades. Lisaks toimuvad lõbusad Draakoni Lastejooksud Venno Loosaare juhtimisel. Terve päev on avatud Ericssoni Meestehoid, kus on meestele mitmeid sportlikke mõõduvõtmisi ja meeleolukaid ajaveetmisvõimalusi. Päeva lõpetab SEB Maijooksu kevadkontsert, kus sel korral hullutab publikut just Maijooksu päeval, 17. mail, oma sünnipäeva tähistav Ott Lepland.

Üksikasjalik info SEB Maijooksu kohta ning registreerimise võimalus on kõigil soovijail rahva- ja tervisespordiürituste internetilehel www.jooks.ee. Soodsam registreerimisvoor kestab aprillikuu lõpuni.