Pühapäeval toimunud 89km pikkusel põhisõidul tegid puhta töö lätlased Andzs Flaksis ja Andris Smirnovs, kes vastavalt esimese ja teise kohaga kaksikvõidu noppisid. Flaksise nimele läks ka uus Tartu Rattamaratoni rajarekord ajaga 2:29:11.

Lätlaste järel tuli kolmandaks ja ühtlasi Eesti maartikurattamaratoni meistriks 46-aastane Alges Maasikmets, kes kõik noored konkurendid seljatas. Naistest oli parim Janelle Uibokand, kes edestas Greete Steinburgi ja Inge Kooli. Kokku lõpetas 89km pikkuse distantsi 3065 ratturit. Lühema 40km aga 2006 inimest.

Laupäeval toimusid Tartus Tähtvere spordipargis lasteüritused, kus osales 2879 last, mis ühtlasi tähistab uut laste osalusrekordit. Kui lisada siia veel nädal varem toimunud ühistreeningu, kus tegi kaasa 450 ratturit, siis võib öelda, et SEB 17. Tartu Rattamaratoni üritused lausa purustasid rekordeid.

SEB Tartu Neliküritus 2014 võitjaks tuli esialgsetel andmetel teist aastat järjest Allar Soo, kes edestas Aksel Nõmmelat ja Allan Orast. Naiste parimaks osutus Reeda Tuula. Mare Ulp oli teine ja Elle Leppik kolmas.

Spordisõpru ootab järgmisena ees 3. Tartu Linnamaraton, mis toimub juba 4. oktoobril. Kavas on nii 42km, 21km kui ka 10km jooks ning kepikõnd. Koos lasteüritustega oodatakse starti ligi 5000 jooksjat.