"Me oleme õnnelikud, et Friday Night Skate on jõudnud juba 14. hooajani. See annab meile jõudu teha üritus veelgi paremaks. Juba sellel aastal on plaanis erinevaid üritusi ja koolitusi, mis loodetavasti toovad klubile juurde uusi ja ka vanu uisusõpru,” ütleb FNS-i eestvedaja Tõnis Paalme.

Selle kevade esimene sõit toimub juba eeloleval reedel ja kõik rullitajad on oodatud liituma. Uisusarja avapäeva kogunemine toimub kell 19.30 Vabaduse väljakul.
Stardipauk kõlab kell 20.00, mil alustatakse sõitu Lasnamäe-Maarjamäe kanti. Uisutajaid saadab uhiuus tümpsuv muusikakäru. Pausi ajal saavad uisufännid võistelda osavuses. Korraldajad kutsuvad kõiki üles end ka Facebooki lehel tulijaks märkima ja marsruudiga tutvuma (www.skate.ee).

Friday Night Skate sõidud toimuvad maist kuni septembri lõpuni igal reedel. Kogunemine on kell 19.30 Vabaduse väljakul. Ringi pikkus on keskmiselt 20 kilomeetrit ja marsruudid hõlmavad tervet Tallinna. Sõidetakse näiteks Piritale, Nõmmele, Lasnamäele, Kakumäele ja mujale.

„Oodatud on igaüks, kes vähegi uisutada oskab. Tase ja stiil pole olulised, kuid pidurdamisoskus tuleb kasuks. Pole tähtis, kas tuled üksi või mitmekesi. Vanus pole samuti oluline, ürituselt leiab igaüks palju uusi sõpru ja tuttavaid,“ julgustab Paalme. Osaleda võib nii uiskude kui jalgrattaga. Kandma peaks vaid kiivrit ja kaitsmeid.

Friday Night Skate on kõigile tasuta.

"Üritus algas meie jaoks juba 14 aastat tagasi, kui kogunes lihtsalt kamp sõpru, kellele meeldis ringi sõita. Ajaga sõprade ringkond suurenes ja sellest kasvas välja Friday Night Skate,” tutvustab Paalme sarja sünnilugu.

MTÜ Friday Night Skate Rulluisutajate Klubi Öörull asutati 2001. aastal. Klubi eesmärk on propageerida rulluisutamist ja tervislikku ajaveetmist, samuti lahutada meelt ja pakkuda alternatiivi reedeõhtustele pidudele.