4 km rajast ca 1 km tuli joosta paadiga mööda maismaad järvest järveni. Juubelihõngulise 15. paadiralli võitsid SiljaSpordi tiimi kuulunud Priit Narusk(34) ja Mark Laine(24), kes läbisid distantsi 36.24-ga, kahel korral (2009, 2010) paadiralli võitjaks tulnud tandemi Taavi Lüütsepp/Oliver Lüütsepp (36.44) ja Võru Autopood tiimi Marko Purgas/Peeter Kartsepp (37.10) ees.

Naistest võitsid paadiralli üldrarvestuses 15. ajaga lõpetanud SiljaSpordi tiimi võistlejad Silja Suija ja Sirli Hanni ajaga 41.16. Teiskes jäi naiste võitjapaarist 4.43 hiljem finišeerunud tiim Kristiine Lauri/Kaija Vahtra (45.00) ja kolmandaks Merle Vidder/Margit Pähn (45.45).

"Kahesel paadil olin esimest korda rallil. Varem olen sõitnud raja läbi väljaspool arvestust Raftik paadil. Väga vahva kogemus. Sporditaust ja seetõttu polnud paadiga jooksmine maal raske," sõnas endine murdmaasuusataja ja laskesuusataja, Kuperjanovi pataljonis spordijuhina töötav Priit Narusk. Tema kaaslane, triatlone harrastav Mark Laine oli ralli võitja ka mullu, koos kergejõustiklase Jaan Rakaseljaga.

"SiljaSpordi eest läks meeskond välja. Siis võtsime mullu kiiremas naispaaris olnud Sirli Hanniga (2011. aastal võitis koos Marit Rjaboviga) plaani ise ka rallile tulla. Mingit ühist trenni me selleks ei teinud. Kunagi aastate eest olin rallil korra kaasa teinud," jutustas suurest suusatamisest loobunud Silja Suija, kes tänavu oli koos ekslaskesuusataja Sirli Hanniga võidukas tiimis.

Esimene Rõuge paadiralli peeti Rõuge Noortekogu eestvedamisel 4. juulil 1998, kui 2,5 km rajal oli võistlustules 18 paatkonda.

Tänavuse paadiralli lõpetas 92 paatkonda, kelle seas 18 naiskonda ja 3 Raftik klassi paati.
Rõuge kummipaadirallist, kus tänavu oli eraldi arvestus ka Raftik klassis, on saanud Lõuna-Eesti suvine spordisündmus, kus löövad kaasa paljud nimekad sportlased. Ralli algas Kaussjärve kaldal, edasi Ratasjärve ja sealt teist korda Kaussjärvele, mööda Rõuge oja suunduti Suurjärvele, edasi Valgjärvele, sealt Liinjärve kaudu tagasi Rõuge Suurjärvele, mille rannaala juures oli finiš.