Fosti on RMK Kõrvemaa Kevadjooksu eel ootusärev: „Pühapäevast starti ootan suure põnevusega, sest jooksen RMK Kõrvemaa Kevadjooksul esmakordselt. Eesmärgiks on teha tugev jooks enne Eesti pika krossi meistrivõistlusi.“

Naistest asuvad Nelikürituse võitu jooksustardis jahtima RMK Kõrvemaa Nelikürituse mullune võitja Heleri Kivil ja üle-eelmise aasta võitja Signe Parm. Kevadisele rahvajooksuhooaja avaüritusele on registreerunud ligi 1600 osalejat, kelle seas on nii Eesti paremaid jooksjaid kui ka liikumisrõõmu nautivaid harrastajaid.

RMK Kõrvemaa Kevadjooksu peakorraldaja Mati Lilliallik soovitab aegsasti kohale tulla: „Seoses teetöödega Piibe maanteel soovitame osalejatel kohale sõitmiseks aega varuda, et oleks aega parkida, võtta välja stardimaterjalid ja õigeaegselt stardis valmis olla.” Autoga saabujad saavad parkida selleks ettenähtud kohtades Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuse ümbruses.

Kell 12.15 antakse start RMK Kõrvemaa Kevadjooksu 16 km pikkusele põhidistantsile. Kell 13.00 stardivad tervisesportlased 6 km pikkusele rajale. Kevadjooksu rada kulgeb mitmekesisel ja põneval Kõrvemaa maastikul.

RMK Kõrvemaa Kevadjooksule saab registreeruda täna kella 17.00-ni internetiaadressil www.jooks.ee või kohapeal võistluspäeva hommikul võistluskeskuse sekretariaadis. Registreeruda on võimalik nii 16 km kui 6 km rajale, mida saab läbida kas joostes, käies või keppidega kõndides.