RMK Kõrvemaa Kevadjooks ootab osalema rekordarvu spordisõpru. Tänaseks on ennast kirja pannud rohkem inimesi, kui eelmisel aastal jooksu lõpetas.

Korraldajad ootavad RMK Kõrvemaa Kevadjooksule 2000 liikumisharrastajat läbima 16 km ja 6 km radasid nii joostes, käies kui ka kepikõndi harrastades. Aktiivsete eluviiside austajaid võtab vastu vaheldusrikka maastiku ja pinnasvormidega puutumatu loodus. Eraldi programm on ka lastele.

Lastejooksud on tasuta ja laste registreerimine toimub kohapeal alates kella 11st. Kõik lastejooksude lõpetajad saavad finišis RMK meene ja pärast jooksu kodulehelt välja printida diplomi. Iga väike osaleja saab valmistada endale medali ning osaleda retkedel kevadisse loodusesse. Avatud on ka lastehoid.

RMK Kõrvemaa Kevadjooksule saab registreeruda internetiaadressil www.jooks.ee. Soodsam registreerimine kestab 22. aprilli õhtuni.

Kevadjooks on teine osavõistlus RMK Kõrvemaa Neliküritusest, mis koosneb neljast vahvast rahvaspordiüritusest: suusamaraton (toimus 25. jaanuaril), kevadjooks 27. aprillil, rahvatriatlon 19. juulil ja rattamaraton 27. septembril.

Põhja-Eesti suurim perespordisari RMK Kõrvemaa Neliküritus tõi mullu suusa-, jooksu-, triatloni- ja rattaradadele kokku 3 928 harrastajat.