„Kuna soovisime lihtsustada rahvaspordiüritustest osavõtjate toiminguid, siis selleks saigi sportos.ee veebikeskkond loodud. Portaalis on võimalik tutvuda võistluskalendriga ning lihtsalt võistlustele registreeruda. Lisaks on võimalus heita pilk varasematele tulemustele ning võrrelda neid enda ja oma sõprade tulemustega. Väga hea viis jälgimaks sportlikku arengut läbi aastate,“ sõnas Sportos OÜ juhatuse liige Sander Maasing.

Sportos infosüsteemiga liitus möödunud sügisel suusamaratonide sari Estoloppet ning peagi lisandus Eesti Rahvavelotuur, EMT Rullituur ning Jõgeva Rattaralli. Tänaseks on olemas kokkulepped ka mitmete teiste võistluste korraldajatega, kelle üritustele on võimalik läbi www.sportos.ee keskkonna registreeruda.

„Oleme loonud mahuka süsteemi, et aidata spordisõpradel kiirelt, mugavalt ja ülevaatlikult registreeruda just oma lemmikvõistlusele ning saada üritusega seotud infot. Samuti vähendab Sportos IS-i kasutamine olulisel määral võistluskorraldaja tööd ja vaeva. Lisaks registreeringute ja tulemuste jälgimisele on tänu koostööle sportfoto.ee keskkonnaga võimalik silma peal hoida ka võistlejatest tehtud fotodel, “ lisas Sportos OÜ juhatuse liige ja IT-arenduse eestvedaja Kristjan Habakukk.