Grit Šadeiko sõnul on traditsiooniline, kaks korda aastas peetav Rabajooks hea võimalus teiste jooksusõpradega mõõtu võtta või ka rada lihtsalt läbida. „Suurele enamusele jooksusõpradest ei ole Rabajooks mitte võistlus vaid väga hea võimalus tulla ja sörkida võimetekohase kiirusega. Kuus kilomeetrit on paras distants, kindlasti võiksid tulla ka need, kes sörgivad harvemini. Ilmale vastavad riided selga ja Harku rabasse!" julgustab ta.

Henri Toom, Sweco Projekti tegevjuht, kutsub kõiki jooksusõpru ning projekteerijaid ja ehitajaid jooksma. "Tervisejooks ei ole kulukas, kindlasti on see kõige käepärasem viis enda vormis hoidmiseks. Istuva loomuga töö tegijaile on liigutamine nii kehale kui ka vaimule väga kasulik. Sweco Projekt kutsub kõiki kolleege tuleval pühapäeval Rabajooksule!“ Kui olete mõtetes tervisejooksuga, kuid pidanud talvel vahet, on veel mõned õhtupoolikud aega sammu sättida, räägib Henri Toom ja lubab pühapäeval stardis olla.

Rabajooks pikkusega 6,3 kilomeetrit toimub Harku raba teedel. Stardipaik on Pääskülas, Suvila ja Kalda tänava ristmiku läheduses. Start on avatud kella 11:00 kuni kella 12:00, rajale lastakse iga viie minuti tagant. Finiš suletakse kell 13:00.
Kolmas start kell 11.10 on mõeldud käijatele ja kepikõndijatele ning avab südamenädala.

Esimese ühisstardi kolm parimat meest, naist, poissi ja tüdrukut (sündinud 1999. a ja hiljem) saavad auhinnad. Esimesele 1300 lõpetanule on ette nähtud traditsiooniline vimpel ja loosiõnne korral ka eriauhind. Jooksust osavõtt on tasuta.

Osavõtjatele on riietumistelgid ja asjade hoiubuss, jalgrattaga tulnutele jalgrattaparkla.
Traditsioonilist kevadel ja sügisel peetavat rahvaspordiüritust korraldatakse alates aastast 1974.