Start jooksule ning retkele antakse kell 12.00 Pärnu Raeküla staadionilt, misjärel suundutakse läbi Raeküla linnaosa tänavate Mai kergliiklusteele ning sealt edasi finišisse Rannastaadioni harjutusväljaku kõrval. Tulenevalt Rannastaadioni rekonstrueerimisest korraldatakse finišeerumine ka sel aastal staadioni kõrval ning distantsi pikkus on 7,48 km.

Finišiala kõrval asuval rohealal leiavad aset ka lastejooksud. Kell 11.00 algavatele tasuta jooksudele on oodatud kuni 11. aastased poisid ja tüdrukud. Pärast lastejookse on avatud laste hoiu- ning mänguala nendele, kelle vanemad jooksule või retkele lähevad.

Tänavu oodatakse starti ligi tuhatkond osalejat. 21. oktoobri seisuga on jooksule registreerinud 560, käimisdistantsidele 150 ning lastejooksudele ligi 60 spordisõpra.

Sündmusele saab eelregistreerida kodulehel www.2silda.ee ja Pärnu Keskuse (Aida 7, Pärnu) infoletis kuni 23.10.2015 kell 17.00. Võistluspäeval toimub registreerimine kohapealkell 10.00-11.45. Et pühapäeval starditoimingute eel aega kokku hoida, saavad huvilised oma stardimaterjalid välja võtta juba laupäeval Pärnu Keskusest ajavahemikus kell 10.00-16.00.

Tutvu päevaprogrammiga kodulehel.

Kõigi kolmiküritusest osavõtjate vahel loositakse Kahe Staadioni jooksu järgselt välja komplekt Salomoni kaubamärgi spordirõivaid ja seda pealaest jalatallani! Jooksusarja kuuluvad: Rannametsa Luitejooks, Jüri Jaansoni Kahe Silla jooks ning Kahe Staadioni jooks.