Koostöös Tartu Linnavalitsusega on uuele pingpongilauale valitud linnaruumis kolm võimalikku asukohta: A. Le Coqi spordihoone esine Annelinnas, Tamme staadioni pallimängude ala Tammelinnas ja Forseliuse Gümnaasiumi spordiväljak Ropka linnaosas. Kõigis kolmes kohas oleks lauatenniselauale tasuta ligipääs, mängimiseks on vaja kaasa võtta vaid lauatennisereketid ja -pallid.

Pafi Eesti juhi Allar Levandi sõnul on kingitus osa Pafi põhitegevusest, kuna suur osa Pafi tulust läheb heategevuseks. „Eesti Olümpiakomitee peasponsorina oleme Eesti olümpialiikumist alates 2006. aastast toetanud rohkem kui miljoni euroga,“ sõnas Levandi. „Tippspordi kõrval on Paf pidanud alati oluliseks ka panustamist Eesti rahva tervise edendamiseks,“ ütles Pafi juht.

Olümpiapronks Levandi loodab, et lauatenniselaud avalikus linnaruumis tekitab huvi sportlikult ja aktiivselt aega veeta. „Ehk aitab see ka mõne noore inimese rumaluste tegemisest eemal hoida,“ ütles Allar Levandi.

Olümpiajooks toimub Tartus 24. mail. Jooks kuulub Selver Eesti Linnajooksude sarja ja on ühtlasi ka selle avaetapp. Olümpiajooksule registreerumine ja täpsem info www.jooks.ee. Kõik, kes viie aasta jooksul ühelgi rahvaspordiüritusel ei ole osalenud, saavad 11. maini jooksule tasuta registreeruda.