Maijooksul lastakse rajale küll ainult õrnema soo esindajad, kuid ei ole unustatud ka mehi, sest kui naised on kõndimas või jooksmas, pakub meestele meelelahutust ja sportlikku tegevust Meestehoid päevajuht Rene Riismaa eestvedamisel.

Kuna 2018 on jalgpalli MM-i aasta, siis leiab tänavu Meestehoiust mitmeid jalgpalliga seotud atraktsioone. Samuti saavad mehed omavahel sportlikult mõõtu võtta ning jäädvustada hetke meeleolukast päevast fotonurgas. Oma atraktsioonidega on kohal ka Päästeliit.

Sel aastal laieneb Meestehoid üle terve Lauluväljaku - nimelt saab meeste alalt stardi seikluslik orienteerumismäng Meesteoid, mille raames tuleb tahvelarvuti toel leida üles mõnikümmend sihtkohta Lauluväljakul ning seal küsimustele võimalikult täpsed vastused anda.

Jagub ka adrenaliinisüste - püsti saab pandud zipline rada. Pärast pikka liugu puude latvade kohal on aga võimalik lõõgastuda massaažinurgas või üllatada jooksult tulnud kaasat uue soenguga.

Maijooksule saab kuni reede õhtuni registreerida internetilehel www.jooks.ee ning Tallinna Lauluväljaku esimesel korrusel avatud Maijooksu sekretariaadis. Sekretariaat on avatud neljapäeval ja reedel kell 10.00-19.00 ning laupäeva hommikul enne kell 13.00 toimuvaid starte.