Alma Linnasprindi seitsmenda hooaja viimasel etapil Tartus lõpetasid parimatena meespaaridest Joosep Tammemäe ning Arvi Anton, naispaaridest Margret Zimmermann ning Marili Zimmermann ja segapaaridest Adele Puusalu ning Raido Mitt.

Koolide arvestuses tuli põhikoolide arvestuses hooaja parimaks Tartu Kommertsgümnaasium ja gümnaasiumite arvestuses krooniti meistriks Hugo Treffneri Gümnaasium. Firmade arvestuses osutus hooaja parimaks SK100.

“Linnasprindi eesmärk on parandada inimeste liikumisharjumusi ning propageerida orienteerumist kui spordiala veidi lõbusamas vormis,“ sõnas Eesti Maaülikooli Spordiklubi spordijuht ja ürituse peakorraldaja Tauri Tilk. „Tartus on lisaks osalejate rekordile hea meel selle üle, et väga palju osalejaid on Linnasprindil koolinoorte arvestuses ning loodame, et noorte orienteerumisoskused on selle võrra paranenud“. Suurima osavõtjatearvuga kool oli sel hooajal Tartu Kommertsgümnaasium , kes tuli ka hooaja meistriks koolide arvestuses.

Linnasprint on traditsiooniliselt orienteerumishooaja avaürituseks märtsis. Kuus hooaega Tartu Linnasprindi nime kandnud üritustesari allkirjastas selle aasta märtsis sponsorlepingu Valio Eesti AS-ga, kandes nüüd Alma Linnasprindi nime ning laienes sel hooajal ka Tallinnasse.

Erinevalt klassikalisest orienteerumisest teeb Linnasprindi eriliseks see, et võistlus toimub linnaoludes ning rada tuleb läbida koos kaaslasega. Järgmine, kaheksas hooaeg avatakse taas juba märtsis 2014, mil linnasprintlasi oodatakse Tartu tänavatele võistlema.

Ürituse korraldajaks on Eesti Maaülikooli Spordiklubi.