Seoses sellise suure ühise ettevõtmisega, anti huvilistele võimalus käia kolmel järjestikkusel pühapäeval erinevas stiilis kavasid õppimas. Treeneriteks olid oma ala parimad TantsuGeeni treenerid. Näha sai erinevaid tantsustiile: Aafrika, ragga, house, ladyes latin style, broadway jazz ja club freestylet. Kuigi ilm oli esinemispäeval vihmane ja tormine, ei takistanud see siiski aktiivsetel asjaarmastajatel kohale tulla ja päike väja tantsida.

Kogu ettevõtmise kunstilise juhi, Regina Teino sõnul, päikest just välja ei tulnud, aga vihmasadu lakkas koheselt ja tantsijad end ilmast heidutada ei lasknud. "Üritus õnnestus vaatamata ilmale siiski väga hästi, sest tantsijad olid selleks usinasti valmistunud ja andsid endast parima. Osalejaid oli küll ilmselt ilma tõttu pisut vähem kui eelmisel aastal, aga sellegipoolest piisav hulk, et maha pidada üks lahe tantsulahing linna südames. Loodame sellise ettevõtmisega jätkata ka järgmisel aastal ning pakkuda nii suurtele kui väikestele tantsuhuvilistele võimalust eelnevalt tulla tasuta treeningutele ning esineda koos TantsuGeeniga. Meie stuudio soovib ja soovitab ka neil, kes veel pole endas seda geeni - tantsugeeni, avastanud, leida endale see sobiv liikumisviis. Ja millal siis veel sellega algust teha kui nüüd, aktiivsel liikumisaastal "

TantsuGeen Tantsustuudio stuudio algatajad Monika Tuvi ja Regina Teino soovivad kõikidele tantsulist ja inspireerivat liikumisaastat.