Esimese kolme loosimise võitjateks osutusid Kadi Ütsik, Kristel Talve ja Maarika Meier.
Kadi Ütsik, kellele loosiõnn naeratas esmaspäeval, andis teada, et tema treenib regulaarselt aasta läbi ning eelmisel aastal osales ta järvejooksul esimest korda. Antud loosiauhinna võitmine oli Kadi jaoks väga tore üllatus, sest plaan kindlasti ka tänavu Viljandisse jooksma tulla oli peas oli tehtud, kuid võistlusele ennast registreerida polnud Kadi veel jõudnud. Toredaks boonuseks auhinna juures oli muidugi lisaks tasuta stardikohale saadud T-särk. 

Oma liikumisharjumustest raporteerivad Järvejooksu facebookis inimesed kõikjalt Eestist. Paljud neist on kirjeldanud ka seda, mida tehti ja kuidas liiguti. Küll tehakse pikem jalutuskäik vankris oleva lapsega, kõnnitakse tööle ja loomulikult käiakse ka jooksmas. On tantsijaid, pallimängijaid ja neidki, kes mõõdavad oma liikumiskorda keeruliste valemite, täht- ja arvjadadena. Näiteks aktiivne liikuja Ivo kajastas oma treeningkokkuvõtet sellise postitusega: „Täna sai just lõpetet 1h43m30s: SJ 2km+V+JH 8x60/60m+K 4x80/80m+PL 3x1,6km@4'20"/TP/300m+1km@4'10"/TP+LJ 1,5km+V“.
Kõige kaugem liikuja, kes enda tegevustest on teada andnud on hetkel Malaisias, kuid järvejooksu ajaks lubas see reisisell kindlasti olla juba Eestis.

Ees on ootamas veel kaks loosimist. Kui liigud päevas vähemalt 30 minutit ja annad endast ümber Viljandi järve jooksu facebooki lehel teada, on ka sinul veel võimalus auhinnale pretendeerida.

Selle aastane Suurjooks ümber Viljandi järve toimub 1. mail kell 12. Tänavu 85. korda peetav jooks on Eesti vanim rahvaspordivõistlus, mis sai alguse juba 1928. aastal. Aprilli alguseks oli end jooksule kirja pannud 1700 osalejat ning 1. mail on Viljandisse oodata ligi 4000 jooksjat ja kepikõndijat.