Kuigi väljas ilmad jahenevad, siis tõeline kuumus on peidus meie südames, meie sisemuses, rütmides, liikumises ja inimhinges. Kuumad rütmid sulatavad ka kõige põhjamaisema eestlase. Ladina tantsud on niivõrd kaasahaaravad, et andes sõrme, võtavad nad kogu keha, hinge ja vaimu. Ladina tantsude workshop inspireerib inimesi enda piire ületama ja sütitab kõiki kirglikumalt, elusamalt, julgemalt ja ausamalt elama.

DanceActi juht, Georg Kodusaar, kinnitab, et selliste maailmas tuntud nimega tippõpetajate trennidesse on niisama väga keeruline saada. Kinnitades, et hr. Juha Leskinen, on tema isiklik mentor. Kodusaar lisab, et soovitab kindlasti kohale tulla sest, meistriklassil saab õppida ja kogeda kahte väga huvitavat ja mõlemal juhul elegantset lähenemist ladina tantsudele ning teha sealjuures mõnusat tugevat trenni. Kodusaare sõnul on eriti oodatud need, kellel on ladina tantsudega varasem kokkupuude.

Ranses Charon on olnud aastaid maailmakuulsa Kuuba tantsukompanii Conjunto Folklorico Nacional de Cuba peakoreograaf. Ta kutsuti külla, et saada osa tema stiilsest kabareeliku touche’iga salsast.

Juha Leskinen on aga guru, kelle metoodika ning lähenemine ladina tantsude tehnikale ja stiilile, on jätkuvaks inspiratsiooniallikaks väga paljudele tippvõistlustantsijatele ning muuhulgas DanceAct’i bailatino treeneritele. Fakt, et tema õpetajateks olid legendaarsed Walter Laird ja Julie Laird, räägib juba enda eest. Juha Leskinen on võistlustantsu kõrgeima kategooria treener – Fellow-kraad, Highly Commended.

Meistriklassid toimuvad DanceAct’i Tallinna stuudios aadressil Narva mnt. 9E 3. korrus.
Tunnid algavad:
- kell 16.00 – 17.30 salsa / Ranses Charon
- kell 18.00 – 19.30 latin technique & styling / Juha Leskinen

Registreerumiseks saatke e-mail aadressile elisabeth@danceact.ee

Georg Kodusaar soovib kõikidele tantsulist ja tulist liikumisaastat ja julgustab inimesi töötuppa tulema. Ta lisab, et tants on mitmete omaduste poolest üks parimaid viise ennast vormis hoida - nii vaimselt kui füüsiliselt. Tantsivad inimesed on heas vormis, sirge seljaga, muretumad ja rõõmsameelsemad. Tants teeb inimesed ilusaks.