13.augustil toimus ka Tallinna Teletorni 21 korrusel suurejooneline kontsert. Kõik liikumise-sõbrad on aga täna oodatud Antonisuse õue Tartusse, kus üles astub kitarriduo Esteban Colucci (Argentiina) - Heiki Mätliku (Eesti) kontsert/CD esitlus. Esineb ka Argentiina tangopaar Karmen Ong (Eesti) ja Zigmunds Lipinš (Läti). Kontsertmuusika heliloojatelt Carlos Gardel, Astor Piazzolla, Jorge Cardoso, Alberto Ginastera, Julián Aguirre. Kotsertõhtutele järgneb milongad (tango tantsuõhtu) Tartus kohvik Vilde II korruse rõdusaalis. Milongal valib tango tantsumuusikat TDJ Karmen Ong.

Koreograafi, tantsija ja tango eksperdi, Karmen Ongi, sõnul tasub tangoõhtule kindlasti kohale tulla, sest sealt võidki leida sütitava sädeme ja saada tõuke sisemiseks liikumapanevaks jõuks, et ka edaspidi endagi keha rohkem liigutada ja tantsu- ning ka tangomaailma uks avada. Ehk oled oodanud vaid õiget inspiratsioonihetke?
Karmen õpetab ise ka tangot ja sügisest saab tema tundidega liituda.

Algus kell 20 Antoniuse õues. Aadress: Lutsu 3, Tartu

Karmen Ong soovib kõikidele imelist kirglikku haaravat liikumisaastat ja soovitab endasse vaadata ja leida üles mootor, mis Sind tõeliselt liikuma paneb.