Võistluse teeb põnevaks see, et muusika on korraldajate poolt valitud ja võistlejatele teadmata - see ei nõua eelnevalt kavade koostamist. Dance Show'l kasutatakse väga erinevaid muusikastiile, mis nõuab kiiret kohanemist ja erinevate stiilide tantsimist. Registreerimine on avatud kuni 2. maini.

Võisteldakse individuaalselt, mis tähendab, et vaja pole tantsupartnerit või kuulumist mõnda tantsurühma. Lisaväärtuse annab tantsuaja kestvus. Osalemiseks on seega kindlasti vaja vastupidavust.

Peakorraldaja, Eve Reinola, sõnul korraldatakse Eestis mitmeid võistlusi erinevates tantsustiilides nagu disko, hip-hop, break, stepp, showtants. "Meie oleme valinud võistluse, mis toimub viies vanuserühmas - lasteaialastest kuni täiskasvanuteni - ja kus saab end proovile panna väga erinevates stiilides," ütles Reinola.

Ta lisas, et tema hinnangul on muusika ja tantsupisik just need saladuslikud võtmed, mis motiveerivad paljusid rohkem liigutama. "Soovin kõikidele aktiivset liikumisaastat ja julgustan inimesi panema ennast proovile sellisel lõbusal võistlusel," lausus Reinola.