168,8 km võrdub nelja klassikalise maratonidistantsiga, teatab Jooksuportaal. Meremõisa telkimisalalt alanud kirkaid emotsioone pakkunud rada kulges piki rannikut läbi Keila-Joa mõisapargi, rannamänniku luidete vahelt Türisalu pangapealsele ja seda mööda Vääna jõe ürgoru servani, järgnes järsk laskumine mereranda, pöördepunkt ning tagasi Meremõisa poole. Ringi lõpetas viiekilomeetrine aas kaunis Lohusalu poolsaare männimetsas.

Et jooksjatel ikka särtsu jätkuks ja kütusepaak n-ö kuivaks ei jääks, hoolitsesid rajaäärsed teeninduspunktid, mida ringi jooksul sai läbida kaheksal korral. 24 vabatahtlikku jagasid osalejatele suppi ja putru ning energiarikkaid suupisteid: müslibatoone, mett, küpsiseid, banaane, jõu- ja energiajooke, mahlu, mineraalvett jm.

Võistlejatel ei olnud muud muret, kui vaid öösel pimedas pealampi kanda, et metsas rada leida ning teeninduspunktist mitte mööda tuhiseda. Võitjatena lahkusid kõik. Kokku läbiti 2743 kilomeetrit, mis teeb keskmiselt iga osaleja kohta suurepärase 78,37 km ehk ligi kaks klassikalist maratonidistantsi.

Lõpuks olid ainsad kaheksa ringi ehk 168,8 km läbijad Peeter Vennikas ja Aivar Luud, kes hõivasid ka esimesed kaks kohta. Kolmas oli seitsme ringiga Mart Maasikrand 147,7 kilomeetriga. Naiste esikolmiku moodustasid Heleen Vennikas kuue ringi (126,6 km), Pille Vennikas ja Liina Lätte viie ringiga (105,5 km).