Kahel viimasel aastal võitjaks kroonitud Staabi- ja Sidepataljon sai ajaga 20.02,7 teise ja Vahipataljon 20.16,0ga kolmanda koha.

Spordiklubide ja kõrgkoolide arvestuses olid kolm paremat Sisekaitseakadeemia, JK Tallinna Kalev ja spordiselts Marathon, põhikoolide ja noorkotkaste arvestuses Tallinna Reaalkool, Kaitseliidu Harju Maleva Loksa rühm ja BC Star I.

Gümaasiumide poistest olid kiireimad Jakob Westholmi Gümnaasium, Tallinna Reaalkool ja EMA Merekool ning tüdrukutest Jakob Westholmi Gümnaasium, Tallinna Reaalkool ja Viimsi Kool.

“Üldarvestuses kolmikvõidu saanud Kaitseväe üksuste edu kinnitab, et Eesti kaitseväes on sport jätkuvalt au sees,” lausus võistlust korraldava Eesti Spordiseltsi Kalev esimees Peeter Maspanov. “Samas on igal aastal olümpiateatejooksust osa võtmas üha rohkem spordiklubisid ja gümnaasiume, kes pakuvad sõduritele üha tihedamat konkurentsi.”

Viimsis kindral Laidoneri pargis toimunud jooksul osales 48 8-liikmelist võistkonda ehk 384 jooksjat. Kaitseväeüksuste kõrval startisid spordiklubid, erinevad haridusasutused ja firmad. Teiste seas jooksid Kindral Johan Laidoneri mälestuseks ka USA ja Jaapani sportlased.

Traditsioonilise olümpiateatejooksu viis läbi Eesti Spordiselts Kalev koostöös Eesti Kaitseväe ja Kindral Johan Laidoneri Seltsiga. Jooksu õnnestumisele aitasid kaasa Viimsi vald ja Eesti Olümpiakomitee.

Foto: Seekordsel Kindral Johan Laidoneri Olümpiateatejooksul said hinnalise rändkarika aastaks enda hoiule suurtükiväelased.