Kui paljudes heaoluühiskondades levib ülekaalulisus nagu epideemia ning inimesed on üha enam hakanud tarbima rafineeritud valgest jahust ja rafineeritud suhkrust tooteid, siis on maailmas ka lapsi, kes väga harva saavad kommi ja maiustusi.

Kui ehk Sind võivad teha liigsed maiustused ülekaaluliseks, siis mõne lapse muudaksid need väga rõõmsaks. Lapse, kel polegi kõrval ema ja isa ja kes peab juba väiksest peale maailmaga silmitsi seisma.

MyFitnessi turundusjuht Marika Mäsak kutsub kõiki järgmine kord MyFitnessi klubidesse trenni tulles komme, küpsiseid, pähkleid ja teisi maiustusi kaasa võtma, lisades, et need saab panna maiustustekogumise kasti. Tänapäeval on ökopoodides ka väga palju tervislikke maiustusi, ning ühe lapse elu peab ju lihtsalt magus olema ning see, mis on Sulle väga väike, isegi märkamatu panus, võib kellegi kuskil väga rõõmsaks teha.

Nii võibki olla täna see pidulik päev, mil muudad oma toitumisharjumused tervislikumaks ja loobud ise liigsetest maiustustest ja suunad need sinna, kus nad on tõeliselt oodatud.

MyFitness lisab maiustusi omalt poolt juurde ning saadab need omal kulul üle Eesti erinevate turvakodude lastele, kellel on just maiustustest väga suur puudus.

Mäsak lisab: „MyFitness on varemgi just meie rühmatreeningute juhi, Eva Ottase, initsiatiivil viinud läbi erinevaid heategevaid aktsioone. Oleme näiteks kogunud puudustkannatavatele lastele riideid ja koolitarbeid jms, ent varem on need projektid jäänud pigem MyFitnessi treenerite ja töötajate tasandile. Seekord arvasime, et miks mitte kaasata sellesse heategevasse projekti ka meie liikmeid ning seeläbi jõuda palju suurema hulga abivajajateni“.

„Seekordne aktsioon ei jää MyFitnessil kindlasti viimaseks. Juba liiguvad mõtted uute heategevate ürituste ja projektide suunas,“ kinnitab Marika Mäsak.