13.6 kilomeetrisel põhidistantsil Paidest Türile oli esimene vahefiniš juba 250 meetri järel ja selle võitis Vladimir Vaher, kes jooksu kokkuvõttes lõpetas 36. kohaga. Nikolai Vedehin, kes võitis nii teise kui ka kolmanda vahefiniši, pidi finišis leppima neljanda kohaga.

Taktikaliselt targa jooksu tegi Kaur Kivistik, kes on kahel eelneval aastal seisnud teisel ja kolmandal poodiumiastmel. Tänane jõudemonstratsioon Kivistiku poolt algas neljanda vahefiniši võiduga ning lõppes esikohaga finišis.

Teisena, 27 sekundit hiljem, jõudis finišisse Ilja Nikolajev. Kolmandana finišeeris Linnajooksude sarja kuldrajal üldvõitjaks tulnud Viljar Vallimäe.

Naiste arvestuses varem kahel korral Paide-Türi rahvajooksul kolmandana lõpetanud Evelin Talts lõpetas parima naisena üldarvestuses 23. kohaga. Naiste teine koht kuulus Heleene Tambetile, kolmas naine oli Liis-Grete Arro.

Lühemal 6.5 km distantsil, kus joosti Kirnast-Türile, võitis Roman Fosti. Nii tulist poodiumi jagamist, kus esimest kolme jääb lahutama vaid kaks sekundit, pole varem Paide-Türi rahvajooksul nähtud. Jan Õiglane kaotas võitjale ühe ja kolmandana lõpetanud Raimond Valler kahe sekundiga.

Kiireima naisena finišeerus Merill Mägi, kes üldarvestuses saavutas 17. koha.

Tulemused: www.rahvajooks.ee.